Melrose Place 2.0. – Október 15-től a FEM3-mon

  4
  Oszd meg!

  Emlékeztek még erre a sorozatra? A The CW felbuzdulva a 90210 feldolgozás sikerén annak idején úgy döntött, a Melrose Place-nek is ad egy esélyt, és ezért 2009 Szeptember 8-án be is mutatták a sorozatot. Kvázi már a premierjével megbukott, de mivel a The CW rengeteget költött reklámra és a Melrose Place feltámasztására, nem adták fel félúton. Visszarángatták főszereplőnek az eredeti széria sztárját, Heather Locklear-t, kirakták az alap gárdából Coling Egglesfieldet és Ashlee Simpson-Wentzet is, de a nézettségi mutatók még így sem kúsztak feljebb, így végül tizennyolc rész készült el a sorozatból, lezárást pedig nemigazán kapott.

  A történet amúgy arról szól, amiről az eredetije, itt például a dráma tárgya az, hogy Sydney halott, és próbálnak rájönni arra, ki ölhette meg, eközben pedig mennek a házban a kavarások ezerrel, pont úgy, ahogy az eredeti sorozatban megszokhattuk. A régi szériából amúgy több főszereplő is visszatért a Melrose Place-be, itt járt Josie Bissett (Jane Andrews), Daphne Zuniga (Jo Reynolds) és visszatérő szereplőként Thomas Calabro (Dr. Michael Mancini), Laura Leighton (Sydney Andrews) és persze Heather Locklear (Amanda Woodward). Azoknak, akik az eredeti sorozatot szerették, valószínűleg a folytatás is be fog jönni. A legjobb amúgy az egészben Lauren szála, aki egy szorgalmas doktornő tandíj fizetési problémákkal, amit végül úgy old meg, hogy elmegy luxus prostituáltnak. A sorozat pilotjáról itt írtam három évvel ezelőtt, ez pedig egy összefoglaló nyolc rész után, a nyelvezetért most is elnézést kérek, három éve még máshogy írtam kritikát :)

  A Melrose Place 2.0. tehát minden hétköznap, 14.30-tól lesz látható a FEM3 műsorán, premier két hét múlva, Október 15-én, de ha nem felejtem el, még szólok előtte pár nappal.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here