Nolan Gerard Funk – Újabb szépfiú a Glee-ben

  4
  Oszd meg!

  A Glee egy újabb jópasit castingolt egy fontos szerepre, Nolan alakítja majd ugyanis Huntert, a The Warblers legújabb vezetőjét. Arról egyelőre nincs szó, hány epizódon keresztül, de szerintem öt-hat részben mindenképpen jelen lesz. Hunter célja az lesz, hogy Blaine visszatérjen a Dalton Academy iskolába, és győzelemre vezesse a Warblerst az énekkórusok versenyén. Hunter amúgy heteroszexuális, így nem kell attól tartanunk, hogy akárcsak tavaly Sebastian, idén is egy pacsirta áll majd Blaine és Kurt boldogságának az útjába.

  Ami Nolant illeti, a huszonhat éves kanadai színészt legutóbb Jennifer Lawrence oldalán láthattuk a House at the End of the Street című mozifilmben, de szerepelt a Detroit 1-8-7, a Warehouse 13, a Castle és fontosabb szerepben az Aliens in America című sorozatban is.

  nolan-gerard-funk

  Ami az énekes szerepeket illeti, nem szokatlan számára a terep, hiszen 2009-ben, a Nickelodoen csatorna készített egy High School Musical klónt, aminek Spectacular! volt a címe, ahol Nolan vitte a főszerepet, méghozzá Victoria Justice (Victorious) oldalán.

  Visszatérve a Glee-re, azzal kapcsolatban pedig elég kétesek a hírek, hogy Grant Gustin visszatér-e a sorozatba. Láthatóan megvan a jó viszony a Glee és Gustin között, hiszen a The Glee Project több adásában is szerepet vállalt az ifjú színész, akinek legújabb tévéfilmjét pont a napokban mutatta be a Lifetime csatorna. A The Hollywood Reporter pedig nemrég azt írta, hogy Grant Gustin visszatérhet a sorozatba, méghozzá a Warblers színeiben. Amint ez hivatalos megerősítést nyer, mindenképp megírom nektek.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here