Főoldal Érdekességek Érdekességek Helló, Grace Klinika – A darám elindult

Helló, Grace Klinika – A darám elindult

9
Oszd meg!

2008 óta nem néztem Grace Klinikát – most ez ciki vagy nem? Nem tudom megítélni, tegnap viszont végre rászántam magam, és onnan folytatom, ahol abbahagytam. Már sokszor tettem ígéretet rá a blogon, – többek között ebben a postban, – hogy folytatni fogom a sorozatot, mert annak idején tényleg nagyon szerettem. Mondjuk, elég ködösek az emlékeim, anno Meredith és Christina is az idegeimre mentek, de most, hogy megnéztem egy-két részt, nem is zavarnak. Ennyit tenne az, ha az ember négy-öt évvel idősebb lesz, és más szemmel néz egy sorozatot? Egyébként, még mindig Izzie a legeslegnagyobb kedvencem. Olyan aranyos Katherine Heigl, és Mezey Kitti is tök jól hozza a figurát. Minden egyes jelenet amiben Izzie benne van, számomra maga a csúcs, imádom a karakterét, amikor például a 4×01-ben elkezdte “műteni” a kis “Bambit“, hát az végtelenül kedves húzás volt tőle.És most itt el is jutottam arra  a pontra, hogy ismét felmerül bennem a kérdés: fog-e engem még érdekelni a Grace Klinika, miután Katherine Heigl nem lesz benne? Szerintem nem, mert nagyon színész centrikus tudok lenni. Annak idején nagy Beverly Hills 90210 rajongó voltam, de miután a kedvencem – Brenda, – lelépett Londonba, képtelen voltam tovább nézni. Most a One Tree Hill-t nem akaródzik folytatni Lucas és Peyton nélkül, és azt hiszem így leszek a Grace Klinikával is. Mindenesetre ez még a jövő zenéje, az esélyt természetesen az Izzie-mentes részeknek is meg fogom adni, meglátjuk él-e vele. Addig is, belevetem magam a negyedik évad izgalmaiba, amint a végére érek, írok is róla, így ez egy hatalmas retró lehet a Grace Klinika fanoknak, akik jelenleg a kilencedik évadon izgulnak :)

9 Hozzászólások

 1. Szerintem trendi bár énse vagyok már 16.amcsiban naggyon trendi a 9.évad premeier csucsszámokat hozott.de visszatérve rád tibi: Jupiii nagyon örülök hogy folytatod a nézést :) hát engem annak idején vilámcsapásként ért mikor izzie távozott a soriból de utána is bőven tartogat a sorozat elég izgalmast,vicces pillanatot és drámai helyzeteket.a 9.évad premeirjén zokogtam!!!!! (szerintem ezen a sorozaton még nem sirtam legalábbis nem rémlik…)nagyon szomoru és sokkoló volt.remélem nem olvasol spoilereket és becsukod a füled mikor az uj évadokrol van szó valahol….én azt mondom elöször furcsa izzie nélkül de szerintem még mindig nagyon jó sorozat :)

  • Ha az ember napi szinten foglalkozik a tévés hírekkel, mint ahogy én, sajnos elkerülhetetlen nem belefutni egy-egy spoilerbe, szóval tudok arról, kiket írnak ki a nyolcadik évad végén, na meg, hogy George is távozik majd a sorozatból Izzie mellett, szóval ezek miatt már előre szomorkodom :/

 2. Nem tudom, melyik a legutolsó évad, amit láttál, de én világéletemben utáltam ezt a sorozatot, de húgom épp nézte a 6. évadzáróját, és az annyira tetszett, hogy megnéztem a sorozatot az elejétől. Bevallom, sok helyen nagyon zavar, néha alig lehet elviselni, de oda is tudják tenni magukat. Most egy évaddal sajna megint le vagyok maradva, de ami késik, nem múlik :)

  • Most nézem a 4×11-et :) Egyébként lehet, hogy te is úgy jártál, mint én: régebben nekem se tetszett a sorozat annyira, de most, évek múltán már igen :)

 3. Én is nagyon színész centrikus tudok lenni, főleg ha a többi karakter történetszála már teljesen érdektelenné válik számomra, és nálam ez most, a 8. évad végén jött el. Annyi erőltetett, teljesen karakter idegen sztorikkal jöttek elő, hogy az valami hihetetlen, és mindennek a tetejébe kiírták a legjobb karaktert a sorozatból, azt, aki egyébként azzal a kevés jelenetével, amit szinte nagyon kegyesen odadobott neki Shonda, hátán vitte az egész sorozatot.
  Korábbi évadokban egyébként nekem is Izzie volt a kedvenc, és később, amikor megjelent (te éppen ott vagy), Lexie vette át tőle a helyet, meg persze a párjaik, Alex és Mark.
  Egyébként ahogy a 8. évad vége után visszagondoltam a dologra, az egész ott kezdett el rossz útra térni (legalábbis számomra), amikor Izzie elment. Baromira furcsán, és olyan erőltetettül rakták ki, nyilvánvaló volt, hogy vészmegoldás, Shonda nyilatkozta is, hogy egyébként egymásnak szánta a sorozat végén őket Alex-szel. Mintha ezen a ponton megbicsaklott volna, és ezek után már nem lett olyan érdekes az egész, legfőképpen pedig az átívelő szálak sem voltak már jók, vagy ha annak is tűntek, karakteridegenek voltak. Egyedül Lexie és Mark miatt maradtam tovább, és most, hogy ez engem már nem érint, boldogan és megkönnyebbülten távozom a süllyedő hajóról:D

  • Végre, még egy Izzie rajongó – üdv a miniatűr klubban :) Amúgy Katherine Heigl kiírása nem zajlott zökkenőmentesen, a színésznő hibája az egész, mert már nagyon menni akart, Shonda meg gondolom nem volt rá felkészülve.

 4. @kanka: Igen tudom, hogy jó nézettséget ért el a szezonnyitó, arra leszek kíváncsi, hogy mennyi marad belőle az évadra. A trendiséget pedig tényleg arra értettem, hogy a mai tinik nagy része, ha néz sorozatot, akkor nem a GA-t nézi.

 5. Én a magyarral nézem együtt, de azt hiszem, hogy majd elkezdem nézni interneten a nyolcadik évadot. Nekem pont Meredith a kedvencem meg Derek, de Iziet is szeretem, mert számomra egy csupa szív ember. Christina meg olyan utálatos és fagyos, bár értem miért.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here