Főoldal Hírek Filmen folytatódik a Varázslók a Waverly Helyről

Filmen folytatódik a Varázslók a Waverly Helyről

3
Oszd meg!

A Disney sikersorozata, a Wizards of Waverly Place a grandiózus finálé után folytatódik, így akinek elvonási tünetei voltak a varázsló család további életéről, azok most megnyugodhatnak, hiszen érkezik a folytatás. Arról egyelőre nincs szó, hogy moziban vagy a Disney Channel műsorán debütál a második film, de mivel Selena egyre népszerűbb nemzetközi szinten is, szerintem moziba küldik, hiszen a Hannah Montana – A film és a High School Musical 3 is jó box office eredményeket termelt. A premier 2013 első felében várható, és a teljes szereplőgárda visszatér, azaz Jake T. Austin, Jennifer Stone, David De Luise, Maria Canals-Barrera, Gregg Sulkin és természetesen Selena Gomez is, utóbbi ráadásul a film készítéséből is kiveszi a részét, mint executive producer.

A történet szerint a Russo család és a barátaik Toscánába, Itáliába utaznak, ahol rég elveszett rokonokkal találkoznak. Amikor Alex megpróbálja bebizonyítani azt, hogy ő több annál, mint egy gondtalan ifjú varázsló, véletlenül létrehoz egy varázslatot, ami kettéválasztja az énjét, így lesz egy jó és egy gonosz Alex Amikor a gonosz Alex, a bájos rosszaság létrehoz egy baljós tervet ami árthat a világnak, a jó Alexnek kell megtalálni a módot arra, hogy megmentse a családját és az emberiséget, miközben egy monumentális csata alakul ki Alex két énje között, mindez a világ tetején, a Pisai Ferde Torony közelében.

Mivel az első film nagyon tetszett, és a sorozatot is szerettem, így természetesen örülök a hírnek, és amúgy is, picikét hiányérzetem volt a sorozat lezárásával kapcsolatban, hiszen túlságosan hirtelen történt minden. Mivel a premier alig pár hónap múlva esedékes, ezért minden bizonnyal heteken belül érkeznek a legfrissebb hírek, képek és kulisszatitkok a forgatástól, így amint lesz miről beszámolni, azt itt, vagy a Facebookon mindenképp megteszem. És persze megkérdezlek titeket is, ti örültök ennek a filmnek, vagy a sorozat lezárása után nem maradt már számotokra nyitott kérdés?

3 Hozzászólások

  1. Hét én majd kiugrok a bőrömből. És itt értesültem róla először mivel ma még nem néztem Selena híreket. :D Szerintem a Disney Channel-en adják majd le, bár a mozis szerintem jobb lenne. Remélem ugyanolyan jó lesz mint az első film.

    • Én is bízom benne, hogy annyira jó lesz, mert az első film nagyon király volt. Egyébként igen, logikusabb lenne a Disney Channel, mert ha mozifilm lenne, akkor már rég elkezdték volna promózni. Mindenesetre szerintem érdemes lenne mozikba játszani, de hát, ők tudják.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here