Főoldal Oldal Blog Media Addict – 100 Pilot Kritikán is túl

Media Addict – 100 Pilot Kritikán is túl

7
Oszd meg!

Hohó! Jubelium volt az oldalon, és fel sem tűnt. Megírtam ugyanis a századik pilot kritikát is, ami azt is jelenti, hogy már legalább száz sorozat első részébe néztem bele, és milyen sok sorozat van, amiről elfelejtettem írni, mint a 2 Broke Girls, Once Upon a Time, Smash, stb.  Most pedig tartsunk egy kis múlt idézést, az értékelések alapján. Gondolom észrevettétek, hogy egyre keményebben osztályzok, ma már nem szórom a tíz per tizeket, és általában a 8 a legjobb osztályzat, amit mostanában kiosztok. Az elmúlt négy és fél évben amióta megvan a blog, egyértelműen nőttek az igényeim a sorozatokkal szemben, ma már nem elég az, ami pár éve igen. Ennek ellenére érdemes megnézni azt, melyikek voltak azon pilotok, amiket egy-két ponttal értékeltem csupán, és mik kaptak maximálisat.

A nagyon gyengén értékelt pilotokból nem volt sok, lévén ha valamiről tudom, hogy nem az én stílusom, hát abba bele se nézek, de ha meg is teszem, akkor aztán értékelem azt, hogy a saját műfajában jót alkotott, mint legutóbb az Elementary esetében. Amúgy a negatív osztályzat számomra elég mérvadó, hiszen az itt felsoroltak közül csak a Ringer volt az, ami a folytatásával úgy-ahogy lekötött (hetedik résznél tartok), de hát, a kivétel, ami ugyebár erősíti a szabályt.

És ők a pilotok sztárjai, amiket maximális pontszámmal értékeltem. Persze itt is van fennakadás, a Bionic Woman a folytatásban például förtelmes lett, ellenben a Vámpírnaplóknál csak az első részt imádtam, az azt követő párat nem, a többit pedig tudjátok. Ha pedig valaki egyszer megkérdezi, mik a kedvenc sorozataim, akkor talán bemásolom neki ezt a tíz per tizes listát :)

Ez lenne az én kis listám, de kíváncsi vagyok a tiétekre is, akár az emlékeitekből elidézve is. Melyik volt az a pilot, amit nagyon imádtál, és amint belenéztél, nem volt menekvés? Glee, Pretty Little Liars, Teen Wolf vagy valami más? És melyik volt az a pilot, amiről pár perc alatt tudtad, nem a te világod, és te nem fogsz kérni belőle? Végül, volt-e olyan pilot, ami nem tetszett, de adtál esélyt a folytatásnak és az meggyőzött? Ha van pár perced, írd meg a véleményed, kíváncsian várom :)

7 Hozzászólások

 1. Őszintén szólva számomra a The Vampire Diaries első részénél tudtam, hogy ez nekem tetszeni fog. Mindig is szerettem a misztikus, természetfeletti sorozatokat, filmeket és ebben sem csalódtam és azóta is Nina Dobrev fan. :) Amit nem gondoltam, hogy nézni fogok az a Glee. Az elején őszintén szólva rettenetesen untam, de valamiért néztem tovább. Egyszer csak azt vettem észre, hogy már alig várom, hogy láthassam az új részt, számomra az egy nagyon kellemes csalódás volt, de az elején nem volt szimpatikus. Így röviden ennyi. :)

 2. Az Once Upon a Time volt az, amit ahogy elkezdtem nézni az első percek után tudtam, hogy szeretni és nézni fogom. A The Vampire Diaries és a Teen Wolf volt az ami kapott egy esélyt, de az első rész után elég is volt mindkettőből, mivel nem szeretem a vámpíros-vérfarkasos dolgokat.

 3. Nálam körülbelül ez a rangsor van:
  1. Glee
  2. Drop Dead Diva (4. évad befejező 5 percével sajnos elkaszálta nálam magát a sorozat ilyen ostoba évadbefejezőt bloaaa :/ )
  3. Touch (Nagyyon kíváncsi leszek a 2. évadra!!:P )
  4. Dallas
  5. Melissa&Joey /Nagyon jókat nevettem rajta kár hogy az m1 már nem adja tovább a részeket. :( Felirattal valahogy nem adja úgy magát a sorozat../
  6. The Big Bang Theory
  7.Gilmore Girls (Azért írtam csak a végére a listámnak mert már nem készül belőle több évad de ha megy a tvben /Viasat3 újra adja szombatonként/ muszáj megnéznem mert NAGYON IMÁDOM MÉG MINDIG!! :) )

  • Elvileg a Melissából a teljes első évadot leadták, és mivel a másodikból csak a fél évad ment le az ABC Familyn, gondolom megvárják míg azt befejezik. Legalábbis, remélem. Mondjuk eleve nem értem azt, miért kellett egy családi premier sorozatot éjfél után adni? :D

  • Köszi :) Legszívesebben újra fogalmaznám a régi írásokat, de azért az nem lenne túl etikus dolog :D

 4. Jaaaaaaaajj és kifelejtettem még 3 kedvencemet én buta :P
  8. 2 pasi meg 1 kicsi (csakis Charlie Sheen-nel!)
  9. Egy kapcsolat szabályai
  10. Mike&Molly

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here