Media Addict – 100 Pilot Kritikán is túl

  7
  Oszd meg!

  Hohó! Jubelium volt az oldalon, és fel sem tűnt. Megírtam ugyanis a századik pilot kritikát is, ami azt is jelenti, hogy már legalább száz sorozat első részébe néztem bele, és milyen sok sorozat van, amiről elfelejtettem írni, mint a 2 Broke Girls, Once Upon a Time, Smash, stb.  Most pedig tartsunk egy kis múlt idézést, az értékelések alapján. Gondolom észrevettétek, hogy egyre keményebben osztályzok, ma már nem szórom a tíz per tizeket, és általában a 8 a legjobb osztályzat, amit mostanában kiosztok. Az elmúlt négy és fél évben amióta megvan a blog, egyértelműen nőttek az igényeim a sorozatokkal szemben, ma már nem elég az, ami pár éve igen. Ennek ellenére érdemes megnézni azt, melyikek voltak azon pilotok, amiket egy-két ponttal értékeltem csupán, és mik kaptak maximálisat.

  A nagyon gyengén értékelt pilotokból nem volt sok, lévén ha valamiről tudom, hogy nem az én stílusom, hát abba bele se nézek, de ha meg is teszem, akkor aztán értékelem azt, hogy a saját műfajában jót alkotott, mint legutóbb az Elementary esetében. Amúgy a negatív osztályzat számomra elég mérvadó, hiszen az itt felsoroltak közül csak a Ringer volt az, ami a folytatásával úgy-ahogy lekötött (hetedik résznél tartok), de hát, a kivétel, ami ugyebár erősíti a szabályt.

  És ők a pilotok sztárjai, amiket maximális pontszámmal értékeltem. Persze itt is van fennakadás, a Bionic Woman a folytatásban például förtelmes lett, ellenben a Vámpírnaplóknál csak az első részt imádtam, az azt követő párat nem, a többit pedig tudjátok. Ha pedig valaki egyszer megkérdezi, mik a kedvenc sorozataim, akkor talán bemásolom neki ezt a tíz per tizes listát :)

  Ez lenne az én kis listám, de kíváncsi vagyok a tiétekre is, akár az emlékeitekből elidézve is. Melyik volt az a pilot, amit nagyon imádtál, és amint belenéztél, nem volt menekvés? Glee, Pretty Little Liars, Teen Wolf vagy valami más? És melyik volt az a pilot, amiről pár perc alatt tudtad, nem a te világod, és te nem fogsz kérni belőle? Végül, volt-e olyan pilot, ami nem tetszett, de adtál esélyt a folytatásnak és az meggyőzött? Ha van pár perced, írd meg a véleményed, kíváncsian várom :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here