Főoldal Érdekességek Érdekességek One Tree Hill – Ma kilenc éve debütált a sorozat

One Tree Hill – Ma kilenc éve debütált a sorozat

8
Oszd meg!

Pontosan kilenc évvel ezelőtt, egy keddi napo startolt el a One Tree Hill az egykori The WB csatornán, az ifjúsági sorozat pedig 2.48 millió nézővel nyitott, és egyike volt azon kevés szériáknak, amik a premier után rögtön növelni tudták az adataiket, hiszen a negyedik rész már 3.78 millió, míg a tizedik epizódra már 4.35 millió néző volt kíváncsi, majdnem megduplázva ezzel a premier nézettségét. Igazi sikertörténetként indult tehát a sorozat, és azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, hogy az első évad folyamán sokunk kedvencévé vált a sorozat.

one-tree-hill

A One Tree Hill sok dolgot elmondhat magáról, többek között ő volt az egyik legnagyobb túlélő, hiszen már a harmadik évad után el akarták kaszálni, de végül kaptak egy negyedik évadot, ami önmagához képest olyan alacsony nézettséggel futott, hogy az ötödik évad szinte ajándék volt, és csak midseasonben indíthatták el végül. A nevezetes írósztrájk sok szériát kinyírt, a One Tree Hillnek viszont csodát okozott, hiszen olyan kevés premier sorozat volt 2008 Januárjában a képernyőn, hogy a The CW egyik legnézettebb sorozata lett, amikor az újjászületett ötödik évad elkezdődhetett.

A széria a hatodik évad végén került ismét nehéz helyzetbe, amikor több főszereplő eltávozott, és újakat kellett bevezetni a történetbe. De ezt is sikeresen túlélte, és végül kilenc évadot, és 187 epizódot élt meg a széria.

A Magyarországi vetítés már korántsem volt ennyire diadalittas, hiszen az RTL Klub hiába hozta el rekord gyorsasággal a képernyőre, ha az új évadokat csak lassan kezdte el leadni, és most tartunk ott, hogy egy hét múlva kezdődik a hatodik szezon vetítése, és jócskán le vagyunk maradva, viszont az első három évadot legalább öt alkalommal ismételték meg a vasárnap délutáni sávban. Így már csak abban bízhatunk, hogy mielőbb itthon is leadják az összes szezont, a szinkronos nézők legnagyobb örömére.

Ami engem illet, jól emlékszem arra, amikor annak idején elstartolt a sorozat. Vasárnap délután került az RTL képernyőjére, a Dawson és a haverok megüresedett helyére. Hamar beleszerettem a Nathan és Lucas rivalizálásába, a rajongásom pedig egyre nőtt, olyannyira, hogy a Tuti Gimi volt a második sorozat, amit felirattal kezdtem el nézni, mert annyira kíváncsi voltam már. Az első természetesen a Született Feleségek harmadik évada volt :) A negyedik évadot szerintem két nap alatt daráltam le, az volt sokáig a kedvencem, leginkább Peyton hirtelen előbukkanó testvérének a szála miatt. Ahogy párszor már leírtam, egyelőre a hetedik évadnál tartok, abból három részt láttam, a folytatás pedig egyelőre várat magára.

1454 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. nem szombaton kezdett?Nekem szombat délután rémlik.
  Én három évadot láttam szinkronosan a negyediktől töltöttem,de imádtam Lucas és Peyton távozásáig utána a maradék 3 évadot ledaráltam már nyáron.

  • Nekem vasárnap rémlik, de olyan rég volt már, nem vagyok benne teljesen biztos, lehet, hogy neked van igazad.

   Esetleg valaki emlékszik a pontos napra? :)

 2. Hát igen.elfog a nosztalgia és érzelgős leszek még a mai napig is nehezen fogom fel hogy szeretett sorozatom végetért idén :( hüpp hüpp..Tibi: továábra is azt mondomNÉZD TOVÁÁÁÁBB :) a 7.évad nekem nagyoon bejött.az uj karakterekkel nekem szinte fel sem tünt hogy LP elment :) az utolsó évad pedig fenomenális volt :) nézd tovább..nézd tovább.. nézd továbbb :)

  • Először befejezem végre a Grace Klinikát, az lesz az őszi nagy darám (áh, csak öt évad lemaradás :D), de tényleg adni kell esélyt az OTH-nak is – csak kérdés mikor valósul majd meg :)

  • Mindenképp fogok róla írni, a héten bele is kezdek, ha csak a sok újonc nem veszi el az összes időm :)

 3. Hey!:) Szerintem is folytasd tovább az OTH-t, mert nagyon izgalmas..az utolsó évad utolsó részét megkönnyeztem. Igaz én az 1. évadtól kezdve néztem újra. Most nyáron néztem végig.

  A Grace Klinikát is újrakezdtem, most fogom kezdeni a 8. évadot. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here