Főoldal Multimédia Video Glee-koppintás a mozikban – Pitch Perfect

Glee-koppintás a mozikban – Pitch Perfect

2
Oszd meg!

Na jó, a helyzet egy kicsit árnyaltabb, ugyanis elkészült a sorozat film koppintása, ahol két rivális csapat küzd meg a reflektorfényért. A főszerepben Anna Kendrick, a Twilight-ból. Az Egek uráért Oscar díjra jelölt színésznőről nem is tudtam, hogy ilyen király hangja van, pedig van neki, ráadásul tizenkét évesen Tony díjra is jelölték egy musicalért, szóval ott van a lány. Anna mellett a Brittany Snow is központi alak, ő például a Hajlakkban énekelt nekünk utoljára. A legjobb karakter minden bizonnyal Rebel Wilsoné lesz, a Várandósokban dobbantott színésznő alakítja Fat Amyt. Pasik között többek között Freddie Stroma is itt lesz, ő már a Hamupipőke történetben énekelt Lucy Hale oldalán, emlékeztek? :)

Az Egyesült államokban a Pitch Perfect premierje Október 5-én lesz, és úgy olvastam, Magyaroszágon sajnos csak DVD-n jelenik majd meg a film, de még nem tudni mikor. Mindenesetre engem nagyon meggyőzött, a trailer, és kíváncsian várom miképp teljesít egy kvázi Glee-klón a mozikban, méghozzá főiskolai környezetben.

2 Hozzászólások

  1. Nahát, pont ennek a filmek akartam elküldeni az előzetesét neked egyszer, mondván neked tuti be fog jönni, de elfelejtettem! :)
    Én már nagyon várom 5-ét, remélem csinálnak hozzá magyar feliratot, és akkor nem kell megvárni a DVD-t :)

  2. Engem már megvett a mozi az acapella kórus dologgal. Amúgy a zuhanyzós jelenet… kicsit déjá vu érzésem volt tőle :) De várós a film, remélem nem kell sokat várni a DVD-re.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here