Főoldal Érdekességek Ajánló Tuti Gimi – Szeptember 30-tól jön a 6. évad

Tuti Gimi – Szeptember 30-tól jön a 6. évad

2
Oszd meg!

Végre, az RTL Klub kegyeskedik új részeket adni a Tuti Gimiből, aminek így, a hatodik évadra a címe már egy cseppet irreleváns, noha a gimnázium még mindig fontos szerepet játszik a sorozat életében, hiszen Haley tanárnő lett. A hatodik évad Szeptember 30-tól kerül adásba, és minden vasárnap lesznek majd új részek.

A hatodik volt mellesleg az utolsó évad, amit láttam, és ez a sorozat második életkori szakaszának lezáró évadja, hiszen a hetediktől teljesen új szereplők borzolják a kedélyeket, és a korábbi főszereplők egy része távozott a sorozatból – éppen ezért nem akaródzik annyira számomra a folytatni, de ami késik, nem múlik. Fontos megjegyezni még a hatodik évad kapcsán, hogy ebben a szezonban látható Ashley Rickards, a Kínos főhőse, aki a Tuti Gimiben Samanthát alakítja, aki a széria egyik legjobb karaktere. Ha más miatt nem is, miatta érdemes lesz Szeptember 30-án ebédibőben az RTL Klubra kapcsolnotok.

2 Hozzászólások

  1. wááá micsoda Tibi?nem láttad a 7,8,9ik évadokat???OMG.ne csináld ezt velem tessék pótolni. a 7.évadban nagyonjó volt a vérfrissités én megsem szenvedtem LP hiányát.az utolsó évad meg a legjobb volt!!!!!!!

    • A 7×03-ig jutottam el a premier idején, ahol az volt a dráma, hogy Nathant megzsarolta egy nő, aki azt állította terhes tőle. Akkor kicsit úgy voltam vele hogy váááá, hozzátok vissza Lucast, és hol van Peyton, és mi a fenének nézem én ezt. Később szerintem be fogom fejezni, de egyelőre semmi kedvem nincs hozzá. Pedig Robert Buckley még jobb pasi, mint CM MURRAY.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here