Tuti Gimi – Szeptember 30-tól jön a 6. évad

2

Végre, az RTL Klub kegyeskedik új részeket adni a Tuti Gimiből, aminek így, a hatodik évadra a címe már egy cseppet irreleváns, noha a gimnázium még mindig fontos szerepet játszik a sorozat életében, hiszen Haley tanárnő lett. A hatodik évad Szeptember 30-tól kerül adásba, és minden vasárnap lesznek majd új részek.

A hatodik volt mellesleg az utolsó évad, amit láttam, és ez a sorozat második életkori szakaszának lezáró évadja, hiszen a hetediktől teljesen új szereplők borzolják a kedélyeket, és a korábbi főszereplők egy része távozott a sorozatból – éppen ezért nem akaródzik annyira számomra a folytatni, de ami késik, nem múlik. Fontos megjegyezni még a hatodik évad kapcsán, hogy ebben a szezonban látható Ashley Rickards, a Kínos főhőse, aki a Tuti Gimiben Samanthát alakítja, aki a széria egyik legjobb karaktere. Ha más miatt nem is, miatta érdemes lesz Szeptember 30-án ebédibőben az RTL Klubra kapcsolnotok.

1851 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.2 hozzászólás

  1. wááá micsoda Tibi?nem láttad a 7,8,9ik évadokat???OMG.ne csináld ezt velem tessék pótolni. a 7.évadban nagyonjó volt a vérfrissités én megsem szenvedtem LP hiányát.az utolsó évad meg a legjobb volt!!!!!!!

    • A 7×03-ig jutottam el a premier idején, ahol az volt a dráma, hogy Nathant megzsarolta egy nő, aki azt állította terhes tőle. Akkor kicsit úgy voltam vele hogy váááá, hozzátok vissza Lucast, és hol van Peyton, és mi a fenének nézem én ezt. Később szerintem be fogom fejezni, de egyelőre semmi kedvem nincs hozzá. Pedig Robert Buckley még jobb pasi, mint CM MURRAY.

Leave A Reply