Főoldal Hírek Magyar sztárok a hazai tehetségkutatók castingjain

Magyar sztárok a hazai tehetségkutatók castingjain

6
Oszd meg!

Idén is igazi profi és elismert énekesek vesznek részt az X-Faktor és a The Voice: Magyarország Hangja című tehetségkutató műsorokon. Nem újkeletű a dolog, az X-Faktor első szériáját is az a Vastag Csaba nyerte meg, aki már évekkel korábban befutott hazai sztár volt, és többek között a tv2 Popdaráló című műsorának volt a vezető énekese. Valahol szomorú, hogy a valamilyen szinten ismert énekeseknek tehetségkutató műsorba kell menniük, és ez a kezdő tehetségekkel szemben sem teljesen fair, de a világ már csak így működik. Plusz, a The Voice nyíltan vállalja is, hogy nem feltétlenül a kezdőket keresi. Már három sztár neve derült ki azok közül, akik szerencsét próbálnak idén a tehetségkutató műsorokban..

– Szabó Dávid: Már hét éves kora óta színészkedik, első szerepét a Nyomorultak című darabban kapta. Az Operettszínház színművszeként számos darabban szerepelt, mint a Funny Girl, West Side Story vagy a Rómeó és Júlia, utóbbiban Mercutio szerepét vitte. Az operettszínház színművésze nem csak Magyarországon, hanem többek között Japánban, Kínában, Izraelben és az Amerikai Egyesült Államokban is fellépett az operettszínház társulatával. Dávid az X-Faktor új szériájába jelentkezett, egy Blikk forrás szerint a mentorok házáig is eljutott, onnan pedig minden bizonnyal a döntőkig vezet az útja.

– Veres Mónika: Ő a The Voice-ba jelentkezett, és természetesen sikerrel vette az akadályokat. Nika néven évekkel ezelőtt ért el nagy sikereket, azóta színházban játszik, ő volt a Megasztár egyik vokalistája is. A nagy ismertség azonban az év elején lett az övé, hiszen majdnem ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, a This Love című dala ugyanis bekerült a legjobb nyolc közé A Dal című Eurovíziós műsoron. És az sem mellékes, hogy egy Fonogramm Díjas énekesnőről van szó. Mindenesetre Caramel számára biztos érdekes volt, hogy egy korábbi “vetélytárs” produkcióját bírálta a The Voice castingján.

– Zámbó Krisztián: Elsősorban onnan ismert, hogy ő Zámbó Jimmy egyik fia. Már fel is tűnt az X-Faktor legelső adásán, ahol – szokás szerint, – a könnyeivel küszködve, édesapjának címezve énekelte el a dalát. Az egyik mentor, Malek Miklós el is érzékenyült és úgy tett, mintha nem is ismerné a Zámbó fiút, akinek persze korábban egy dalt is írt, a Szerelem angyala című lemezre, amitől giccsesebb borítót keresve sem találhatna a közönség. Mivel Zámbó castingja vírusvideóként terjeng (nem vagyok hajlandó kitenni az oldalra :) ), szinte esélytelen, hogy ne ő nyerje meg az X-Faktor harmadik szériáját.

1002 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Az X-faktor zsűrije már az első magyar résznél elvette a kedvemet a műsortól amikor király L. Norbit meg azt a fogszabályzós fingomnincsmianeve kiscsajt beválasztották mint “lenyűgöző”tehetségeket és hogy az Ő mentoráltjukat SOHA nem hallják hamisnak! :/ Reméltem a 2. körre az előre megírt szövegek helyett és a műujjongást 1 kicsit levetkőzik és normális zsűri lesznek de neeem Keresztes Ildikó vitte a prímet a mű drámázásaival. Az X-faktorig kedveltem de amit ott művel írtó unszimpi. :/ Arról nem is írok kik nyertek és kiket ejtettek ki számomra érthetetlen módon. Na de ezzel a 3. résszel ahol adják a hülyét és nem ismerik fel Zámbó Krisztiánt…nonszensz! Malek Mikibe csalódtam a legnagyobbat emiatt a színház miatt!:/ Ezután már tényleg nincs kedvem 1 percet sem nézni a műsorból.Egyszerűen leírták magukat.

  2. Amikor megtudtam, hogy Zámbó Krisztián tovább jutott akkor nekem is az eszembe villant, hogy tuti az elő showig elfogják jutattni és a sok magyar rá is fog szavazni. Engem csepet sem érdekel, hogy Jimmy fia, de annyira nem tehetséges, hogy egy x-factort megnyerjen, de fogadni mernék én is rá, hogy ő fogja megnyerni.
    Én nézem, hogy ha nincs valami jobb műsor a tv-ében akkor ezt nézem, de máskülönben nem nagyon érdekel.

  3. Szabó Dávid tehetséges a következő X-faktor adásba láthatjuk őt én őt nem igazán láttam színházba 1. mert nem igen járok az Operettszinházba 2. egyszer voltam az Operettszinházba Rómeó és Júliát néztem meg akkor Mercutio Bereczki Zoli volt. Ő az egyik ismerősöm kedvence. Én szurkolok azért neki. Zámbó Krisztiánnak viszont nem szurkolok remélem nem nyeri meg de hogy bejut a legjobb 12-be az tuti ahogy Dávid is befog jutni. Egyébként az előző castingon az Ernő aki a kislánya születését várta ő pedig a Madách szinházba táncol és énekel. A Voicera is kiváncsi vagyok biztos ott is lesz Veres Mónikán kivül is még ismerős arc.

    • Igen, ezt írtam én is, és eleve szomorú az, ha egy ilyen műsor kell ahhoz, hogy a magyar emberek többsége tudja ki az a Veres Mónika.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here