Főoldal Multimédia Video Mistresses – Alyssa Milano ismét nekivág

Mistresses – Alyssa Milano ismét nekivág

11
Oszd meg!

Amióta véget ért a Bűbájos boszorkák, azóta Alyssa Milano rendületlenül próbál visszaérni a televíziózás világába, ebben pedig az ABC próbál segédkezet nyújtani a színésznőnek. Volt olyan pilotja, amit be sem rendeltek sorozatnak, a Romantically Challanged című vígjátéksorozatát pedig pár négy rész után úgy kaszálta az ABC, hogy kettőt be sem mutatott. Most ismét itt a lehetőség Alyssának a bizonyításra, a Mistresses című dráma sorozatban kapott ugyanis főszerepet, amit dráma helyett sokkal inkább nevezhetünk főműsoridős szappanoperának. A sorozat csak tavasszal mutatkozik be a tévében, és szerintem sok esélye nincs az életben maradásra, de majd kiderül. A fenti promo videó engem mellesleg nem győzött meg.

Amúgy Alyssa Milano karrierje nagyon tragikusan alakult az utóbbi években, az pedig szinte már démoni, hogy az utolsó sorozat-szerep amit vállalt, a Breaking In kilencedik részében volt, amit a FOX a gyenge nézettség miatt le sem vetített…

631 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

 1. Nagyon hiányolom már a képernyőről… bár, most babázik is, van egy gyönyörű kisfia és csak úgy sugárzik róluk a boldogság. Egyébként elég neves banda készíti ezt a sorozatot, remélhetőleg nem lesz olyan rossz.

 2. Szerintem még van is egy kis esélye befutni a sorozatnak. Nekem tetszik, hogy igazából szappanopera, de végre nem az az unalmasan szokványos Argentin, Brazil vagy Török se veled se nélküled, hanem valami MÁS. Talán guilty pleasure-nek szánják. Azt viszont remélem, hogy az ABC nem ezzel szeretné pótolni a Született Feleségeket.

 3. Igazából azért írtam, hogy nincs sok esélye, mert midseason-ben indul, a tavaszi sorozatok pedig nagyon ritkán élik meg a második évadot.

 4. Igazándiból nemcsak, hogy tavasszal indul, hanem kb. nyárra tervezik. Májusra van belőve a premier, tehát igen, sajnos ez vagy nyári sorozat marad örök életében, vagy már megbukik az első évadban.

  • Igen, Májusra volt kiírva az “eredeti” premier, de szerintem ha megbukik valami, – pl. a 666 Park vagy más, – akkor hamarabb előveszik. Ha megmarad májusi premiernek, akkor esély sincs a folytatásra, mert az Upfrontsig nem fog látják majd az ABC-nél miképp teljesít nézettségben, ergó nem tudnak mi alapján dönteni. Plusz ha tényleg Májusban startol, amikor az összes sorozat finálézik, akkor:
   a.: nem lesz felvezetése, mert mindenki már ismétel
   b.: azok a részek, amik a fináléval szemben futnak majd, kevésbé lesznek nézettek. Sőt.

   Szóval az ABC is mintha arra játszana, hogy “kinyírja” a Mistressest.

 5. Igen, szerintem is elővehetik hamarabb – ebben reménykedek. És már a negyedik részt forgatják, szóval szerintem ez azért eléggé a levegőben is van, hogy bedobják ezt a sorozatot, ha valami kipurcan.
  Igazából a Rockie Blue is így élt meg három évadot tehát azért, mint nyári sorozat is lehet egy csekély esélye a túlélésre… ebben az esetben, a Nagy Ő után vetik majd be, megpróbálva megtartani annak női nézőit.

  • A Rookie Blue az más kategória, mert az egy kanadai sorozat, az ABC “csak” a sugárzás jogait vásárolta meg, ami valljuk be sokkal olcsóbb, mint egy saját készítésű show.

   Egyébként a Mistresses kapcsán viszonylag jók a kritikák, így tényleg elővehetik – és a forgatás előrehaladása miatt lesz is mit, feltéve ha valamelyik újonc hirtelen feldobja a talpát. Vagy, valamelyik régebbi sorozat.

   Mivel a Don’t Trust The B és a Happy Endings is kvázi csak a Modern Family felvezetéseként élt meg szerdánként, így nem lepne meg, ha ők ketten gyorsan távoznának ősszel.

 6. Alyssa tehetséges színésznő, a Charmedben is nagyon jól játszott, habár amikor kitúrta Shannen Doherty-t, hát, az nem volt a legszimpatikusabb húzás.
  Ez a sorozat nem tűnik rossznak, de kissé sótlannak igen. Remélem, tudnak valamit kezdeni vele.

 7. én NAGYON remélem megbukik a sorozat, nem voltam ott, nem tudom mi folyt le a charmed hátterénél, de shannen távozását(v nem visszatérését legalább pár részre) én sose bocsátom meg neki

  • Régebben én is hasonlóképp gondolkodtam, viszont utólag már tisztábban látom a képet. Mármint, rájöttem arra, hogy mi az égvilágon semmit sem tudunk. Ki tudja mi történt a kulisszák mögött, ki volt szemét a másikkal, és ki fúrt ki kit (de sok a ki :))

   Mindenesetre én is Shannen rajongó vagyok, én sem örültem a kiírásának, így megértem a kommented :)

 8. Remélem sikerül Alyssa-nak visszatérnie, nagyon szerettem őt a bűbájos boszorkákban, nagyon szerethető karaktere volt és nagyon jól játszotta a szerepét. Kijárna már neki egy kis (nagy) siker! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here