Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Go On – A pilot

Go On – A pilot

0
Oszd meg!

Az első 2012/13-as pilot volt a Go On, hiszen már egy hónappal ezelőtt, azaz Augusztus 8-án bemutatta az NBC. Nos, azon felül, hogy Matthew Perry ismét visszatért a tévébe, más jót nem is nagyon lehet elmondani erről a pilotról. Mármint, elég csalóka első rész volt, ami alapján nem hiszem, hogy túl sokáig megélhetne ez a sorozat. Ne értsétek félre, voltak jó pillanatai, és a casting is szimpatikus, csak valahogy nem éreztem azt a “feelinget“, amit egy ilyen sorozatnál kellene. Talán velem van a baj.

A sorozat főhőse ahogy már említettem Matthew Perry (Jóbarátok), aki egy menő sportriportert, Ryant alakítja. Miutána a felesége hirtelen meghal, a főnökei parancsára terápiára kell járnia, hogy túllépjen a megrázkódtatáson. Először vonakodik, de később belátja azt, hogy szüksége van a segítségre. Ezen a bizonyos terápián pedig érdekes emberkék vannak, akiknek különféle problémáik vannak. A poénfaktor talán innen fakad egyedül, hiszen amikor Ryan és a “sérültek” együtt vannak, akkor megszületett pár egészen kiváló egysoros, de csak ilyenekkel sorozatot eladni számomra még nem lehet.

Ami a színészeket illeti, egyelőre még szokni kell őket, húsz perc alapján pedig maximum azt tudom megállapítani, ki a szimpatikus, és ki nem. Külön pacsi Tyler James Williams castingolásáért, az Everybody Hates Chris óta sok idő eltelt, jó ismét kisképernyőn látni a srácot. Suzy Nakamura volt még az, akinek megörültem, a többieket – és a karaktereiket, – pedig pont letojtam. De tényleg. Matthew Perry. A tényező. A sztár. Akinek ez a többszöri visszatérése, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel sem váltja majd meg ismét a világot, pedig van szufla a karakterében, ahogy talán a sorozatban is, de nekem mindez kevés, én többet vártam volna. Persze az is lehet, hogy mint néhány szitkom, ez is magyar szinkronnal lesz igazán élvezhető.

Értékelés: 4/10
Számomra eddig nem sok pozitív volt az első részben, de bízom abban, hogy a folytatás jobb lesz. A Go On és jómagam most pár évig könnyes búcsút veszünk egymástól, ha netán valamelyik magyar csatorja bemutatja a sorozatot, akkor találkozhatunk majd ismét. De őszintén szólva nem hinném, hogy olyan sokáig képernyőn lenne ez a széria. De majd kiderül.

863 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here