Főoldal Hírek Hadd Soul-jon – A Disney Channel új tévéfilmje

Hadd Soul-jon – A Disney Channel új tévéfilmje

0
Oszd meg!

*** A hétvégén a Disney Csatorna egy várva-várt film, az Amerikában nagy sikert aratott Let It Shine c. eredeti tévéfilmet tűzi műsorára. Annak, akik szeretik a jó zenés filmeket, mindenképp érdemes megtekintenie. A Disney csatorna küldött egy sajtóközleményt a premier kapcsán, ezt pedig érdemes elolvasnotok, hiszen így több információt tudhattok meg róla ***

Szeptember 8-án, szombaton, 10.30-kor kerül bemutatásra a Disney Csatornán legújabb saját gyártású filmje a Hadd soul-jon. Amerikában a film premierje bombasiker volt, 2012 legnézettebb Disney Csatornás filmje lett.

A TÖRTÉNET
A történet a klasszikus Cyrano de Bergerac szerelmi történetet öltözteti modernkori ruhába, és három ízig-vérig modern tinédzser sorsát mondja el, akik felfedezik, hogy mennyire fontos hűnek maradniuk önmagukhoz.

A történet Atlantában, Georgiában játszódik, ahol Cyrus DeBarge és a legjobb barátja, Kris McDuffy újra találkoznak gyerekkori barátjukkal, Roxanne Andrews-zal (Roxie), aki ígéretes zenei tehetségként robbant be a köztudatba, és dalíró versenyt hirdet a városban. Cyrus, aki Truth néven dalokat szerez, szívhez szóló dalszöveget ír Roxie-ról megnyeri a versenyt, azonban nagy döbbenetére, a munkáját tévesen Krisnek tulajdonítják. Mivel nem mer szólni a tévedésről, Kris nemcsak a dalszövegért járó pénzt veszi fel, hanem végül Roxie szívét is kezdi meghódítani. Az igazi költőn múlik, hogy legyőzze az önbizalomhiányát, megragadja az alkalmat, hogy felszínre hozza saját valódi énjét, és megvalósítsa álmait. Mindeközben, Cyrusnak meg kell győznie prédikátor apját, hogy a hip-hop zene igenis hordozhat pozitív üzeneteket.

A Hadd Soul-jont a kétszeres DGA győztes Paul Hoen (Camp Rock 2: The Final Jam, JONAS) rendezte, Eric Daniel és Don D. Scott (Barbershop, Barbershop 2: Back in Business) írta, és Danny Teeson (American Idol) és a Brandon Shaw társaság (So You Think You Can Dance) koreografálta. A filmet Atlantában és Mariettában, Georgiában forgatták.

A mozifilm 12 eredeti dalt tartalmaz, melyek olyan zenei producerek, dalszövegírók és előadók által is elismertek, mint a Rock Mafia, Toby Gad, David Banner, Antonina Armato, David Banner, Andy Dodd, In-Q, J-Doe, Glorious Foreman, Adam Hicks (Disney Csatorna ,,Limonádé”, és a ,,Király páros” sorozatának sztárja), Tim James, Steven Jones, Jay L’Oreal, Justin Mobley, Tocarra Phillips, Lindy Robbins, Thomas Armato Sturges, Dapo Torimiro, Anya Vasilenko, Jon Vella, Lambert “Stereo” Waldrip és Adam Watts.

A FŐSZEREPLŐK

Disney Channel Let It Shine Hadd Soul-Jon magyar Disney Channel Film Premier Tévé

Trevor Jackson Kris McDuffy szerepében egy nagyon erős személyiséggel rendelkező srác, aki mellesleg fantasztikus táncos is és Cyrus legjobb barátja.
Jacksont láthattuk már a televízióban a „Harry’s Law,” a ,,Cold Case” és az “Eureka” produkciókban is. Ráadásul olyan márkák országos reklámkampányaiban is szerepelt, mint a Microsoft, NBA, Target, Sony PSP, T-Mobile and American Family Insurance. Jackson Indianapolisban született, három évesen már tudta, hogy az embereket akarja szórakoztatni, és Midwestben szerepelt különböző produkciókban. Nagy lehetőség volt számára, hogy az Apollo Színház darabjában szerepelhetett. Innen az útja egyenesen a Broadwayba vezetett, ahol Simba szerepét alakította három évig a Disney-rajzfilm alapján készült Oroszlánkirály musicalben.

Coco Jones Roxanne Andrews szerepében, a Hadd Soul-jon Disney film zenei üdvöskéje.
Jones egy 13 éves tehetség, aki különleges hangi adottságainak köszönhetően popénekesnőként és rapperként is bemutatkozott már. Az 1998-as születésű fiatal énekesnőt a közönség 2009-ben zárta szívébe, amikor két NFL megnyitón is elénekelte az amerikai himnuszt. Coco a Disney Rádió “N.B.T.” (Next BIG Thing) tehetségkutatójában tűnt fel, ahol a legtehetségesebbek lehetőséget kaptak, hogy stúdiófelvételt készítsenek és bemutatkozzanak a zenei ipar képviselőinek. Legutóbb a Disney Csatorna „So Random!” sorozatában tűnt fel, ahol bemutatta új single-jét, a „Stand Up”-ot. 2011 nyarán a Disney Rádió koncertsorozatába kapott meghívást, amelynek keretein belül Cody Simpsonnal együtt lépett fel a Hard Rock Cafeban illetve körbeturnézta Amerikát. Jelenleg első önálló albumán dolgozik.

Tyler James Williams játssza a „Hadd Soul-jon” Disney film tehetséges, de önbizalomhiányban szenvedő rapperét, Cyrus DeBarge-t.
Williams talán a legismertebb sztár a Disney Csatorna saját készítésű filmjében, hiszen olyan díjnyertes (Emmy, NAACP) sorozatokban játszott már, mint a “Everybody Hates Chris,” (Mindenki utálja Christ!), amelyben alakításáért 2007-ben elnyerte a NAACP díjat, a Legjobb komikus színész kategóriában. A nagyközönség a “Sesame Street” (Szezám utca) gyerekszínészeként ismerte meg, amelyben már négyévesen szerepelt, de feltűnt a Law & Order (Esküdt Ellenségek) és a “Saturday Night Live” egyes részeiben is.

4200 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here