Főoldal Multimédia Grafikai alkotások Szeptemberi Háttérképnaptár – Dallas

Szeptemberi Háttérképnaptár – Dallas

11
Oszd meg!

Válassz méretet -> 1366*768 | 1280*960 | 1280*800 | 1024*768

Hihetetlen, ugye? Véget ért a nyár! Olyan gyorsan tovaszállt ez a pár hónap, alig eszméltünk fel, és vége. Én most már csak abban reménykedem, hogy a karácsony is olyan hamar itt lesz, mint a Szeptember. Addig is, míg arra várunk, íme a Szeptemberi Háttérképnaptár, rajta pedig a Dallas központi szerelmi háromszöge. Ismét sok méretben készítettem, és habár tudom, hogy a kéknek sok köze nincs az őszhöz, de jobb ötletem hirtelen nem akadt. Plusz nem szokásom évszakhoz igazítani a háttérképnaptárak tematikáját. Egy szó, mint száz, fogadjátok szeretettel.

Off: Ha valakinek nagyon megtetszett a múlthavi Colton Haynes verzió, és ezt használná most is, azoknak tessék, elkészítettem Szeptemberi verzióban. Én személy szerint nem cserélek, elleszek még Colton “társaságában” Októberig :) Update: 1280*960as, nagy verzió!

11 Hozzászólások

 1. Szia Tibi :) Nagyon jó lett ismét a háttérképnaptár, és sztem semmi gond nincs a kék színnel :) Valamikor majd csinálsz esetleg Glee-s háttérképet? Imádom a sorozatot, és sehol nem találtam egy jó háttérképet sem, háttérképnaptárat meg főleg, aztán eszembe jutott, hogy te szoktál ilyeneket csinálni :) persze ez nem olyan fontos, csak ha majd Gleehez jönne meg a kedved a következő hónapban :)

  • A Glee-ről már nagyon sok naptár készült, attól félek megunjátok és a többi sorozat rajongója kicsit elhagyatva érezné magát. Viszont ha többen szeretnétek, akkor nem fogok ellenkezni :)

   Köszönöm a dícséreted :)

   • igen tudom, már volt egy pár glee-s, de nekem megunhatatlan. :D Igazándiból az életem egyik meghatározó sorozata. bár igaz más sorozatokat sem szabad elhanyagolni :)
    Am igazán nincs mit :) szeretem a blogod

 2. Nagyon köszi Colton Haynes -es szeptemberit :)) pont azon gondolkodtam ,hogy milyen lesz ha szeptemberben is az augusztusi naptár lesz a háttérképem :D

  • Nagyon szívesen :) Örülök, ha más is szeretne plusz egy hónapot Coltonnal “tölteni”.

   A képernyőd mérete nem nagyobb? Mert megvan nagyobb verzióban is, feltölthetem ha gondolod/gondoljátok.

 3. Nem nagyobb, igaziból pont ,hogy 23-a alatt már nem látszik :D nemtom hogy akkor mit lehet tenni,de ha semmit akkor sem baj ,Coltonért megéri :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here