Főoldal Hírek Született Feleségek és Doktor House ma folytatódik

Született Feleségek és Doktor House ma folytatódik

2
Oszd meg!

Két legendás sorozat búcsúzott ősszel az amerikai tévéken, a Született Feleségek és a Doktor House. Magyarországon ezeket a szériákat a tv2 vetíti, akik a nyolcadik évad második felét hozzák el magyar szinkronnal a rajongók számára. Ezek tehát már az utolsó epizódok, a várható finálé pedig November végére esedékes.

A tv2 ezzel elég nehéz helyzetbe került, két vezető sorozatuk ér véget, amik bár ismétlésként biztos képernyőn lesznek egy ideig, attól még új szériákat kell bevezetni a köztudatba, és télen minden bizonnyal ez meg is fog történni. Az iparági pletykák szerint télen szerdánként a nem hivatalos Sherlock Holmes remake, az Elementary, és a Chicago Fire, a tűzoltókról szóló NBC széria lehet a befutó, de persze sok minden múlik az amerikai nézettségi adatokon is.

Akárhogy is, ősszel még a Született Feleségek és a Doktor House lesz középpontban. Utóbbiról sokat nem mondhatok, jó ideje nem nézem, a Született Feleségek viszont szépen összeszedte magát az évad végére, így garantálom, remek szórakozásban lesz részetek!

2 Hozzászólások

  1. Hú, ez a kép valami fantasztikus! Nagyon tetszik az a betűtípus, amivel az időpontokat írtad.

    Született feleségeket tuti nézem, Dr. House-t nem, inkább “a másikon” a Dallast. :)))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here