Főoldal Hírek Ma este Dallas az RTL Klubbon

Ma este Dallas az RTL Klubbon

0
Oszd meg!

Ne feledjétek, az RTL Klub ma este bemutatja a TNT “új” sorozatát, a Dallast, ami tulajdonképpen az eredeti széria folytatása, főszerepben pedig a régi arcok mellett az új generáció, azaz Jockey és Bobby fiainak a viszálykodása, utóbbi kettőt a Született Feleségek sztárjai, Jesse Metcalfe és Josh Henderson alakítják. A véleményemet a pilotról itt írtam, amúgy érdemes átnézni a címkét, mert tényleg nagyon sok mindent olvashattatok már az oldalon az új Dallasról.

Arra nagyon kíváncsi leszek, hogy teljesít ma nézettségben a dupla nyitó epizód, hiszen az elmúlt két hétben az RTL Klub Dallas tévéfilmeket adott, és azok rendre nyerték az sávjukat, és bő 900 ezer nézőt hoztak. Vajon az agyonreklámozott és promóciózott Dallas 2.0. milyen adatokat szállít? Én 1,3 millió környékére tippelek, de nem lepne meg, ha ettől is többen lennének, akiket belenéznek majd.

Mindenesetre a sorozatok szerelmeseinek ma nehéz dolga lesz, hiszen 21.00-tól a Doktor House és a Született Feleségek is képernyőre kerül. Ti melyiket választjátok majd? Ja, és mielőtt elfelejtem: ma az m1-en, a Bosszú a második részével kerül adásba, remek alapozás lehet 20:15-től akármelyik széria előtt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here