Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Pilotkritika: Animal Practice

Pilotkritika: Animal Practice

2
Oszd meg!

Az NBC kezdte meg először az őszi rohamot, hiszen már bemutattak két pilotot, ebből az egyiket sikerült megtekintenem. Az Animal Practice volt a szerencsés, amit amúgy 12.9 millió amerikait érdekelt az Olimpia közvetítés után, ami elég sovány eredmény, tehát nem valószínű, hogy ősszel sokáig életben marad a show. De tudjátok mit? Én nem is bánom. Mert annyira limonádé volt ez az első rész, hogy csak na. Nem mondhatom azt, hogy rossz volt, mert annyira azért nem, de ha azt mondanám, hogy imádtam, hát akkor hazudnék. Azt hiszem erre mondják a limonádé kifejezést.

A főszereplő egy mogorvának tűnő állatorvos, Dr. George, aki az emberi viselkedést az állatokéhoz hasonlítja, és aki elvileg csak velük jön ki jól, de emellett persze csajozik is, mert miért ne. Persze mindez addig működőképes, amíg fel nem tűnik az exe, Dorothy aki persze megörökölte a nagymamitól a kórházat, és ha már ott van, jól át is alakít mindent. Georgenak ez persze nem tetszik, de miután Dorothy illegális műtétet engedélyez a jószíve miatt, hát úgy dönt marad, mert ha elmenne, nem lenne sorozat. Na bumm. Az egyetlen ami ér is valamit, – nem a majom, – hanem a mellékszereplők, mert a beszólogatós nővér pl. nagyon vicces volt, de a kínai pasin is mosolyogtam, akit épp egy kígyó próbált “megenni”.

A legjobban a pilot semmilyenségét tényleg a szereplőgárda miatt sajnálom, hiszen itt kapott ismét főszerepet az egyik legnagyobb kedvencem, Joanna Garcia-Swisher, aki korábban a Better With You és a Privileged kapcsán került a látókörömbe, és annyira megszerettem ezt a lányt, jó lenne ismét képernyőn látni őt. Férfi főhősünk Justin Kirk, a Nancy ül a fűben-ből, és itt is jól hozza a szerepét, csak sajnos semmi extra. Akivel megpróbálnak kitűnni, az Crystal, a majom, aki itt Dr. Rizzot “alakítja”. Tény, hogy aranyos az a majom, és ha tizennégy évvel fiatalabb lennék, élnék-halnék a sorozatért, de azt hiszem, hogy egy aranyos kis majom ma már kevés. (Igen, régen Charlie, majom a családban rajongó voltam :))

Animal Kingdom - Season Pilot

Értékelés: 5/10

Ahogy az elején írtam, ez egy hatalmas limonádé. Nem rossz, nem jó, olyan semmilyen. Joanna miatt azt hiszem kap még pár részt a bizonyításra, de megvárom, míg az NBC elkaszálja, szerintem legkésőbb novemberig ez be is fog következni. Mindenesetre nagyon remélem, hogy ettől azért ütősebb lesz az őszi pilot kínálat, mert az Animal Practice kapcsán elég rosszul indult az idény*. Vagyis, javítok. Nem rosszul, hanem egyszerűen olyan limonádé szerűen.

* Leadták még a Matthew Perry féle “Go On” pilotot is, de ahhoz egyelőre nem találtam feliratot, de mivel kíváncsi vagyok, azt hiszem bepróbálom majd anélkül.

2 Hozzászólások

    • És pont miatta sajnálom a legjobban, hogy nem lett jobb az Animal Practice. Mindenesetre adok még neki pár esélyt, JoAnna miatt működnie kell!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here