Főoldal Hírek Szabó Kimmel Tamás lett a The Voice műsorvezetője

Szabó Kimmel Tamás lett a The Voice műsorvezetője

5
Oszd meg!

A tv2 ma jelenetette be, hogy a Made in Hungária című film főszerepében országos ismeretséget szerzett Szabó Kimmel Tamás lesz a tv2 új tehetségkutató műsorának műsorvezetője. Az új feladatköréről és a műsorról így nyilatkozott a színész:

“Nagy és izgalmas feladat, ugyanakkor komoly felelősség is számomra, hogy én leszek a Voice műsorvezetője. Pályafutásom során mindig fontos volt számomra, hogy minőségi dolgokhoz csatlakozzam, a Voice pedig olyan üzenet közvetít, ami közel áll hozzám. Itt csak a hang, tehát az érték és a tehetség számít, örülök, hogy részese lehetek a produkciónak” – mondta a Voice műsorvezetője, Szabó Kimmel Tamás.

Az ifjú színész 2003 és 2007 között végezte tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés-színész szakán. Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron, a József Attila Színházban és a Hoppart társulatban. 2008 óta a Nemzeti Színház társulatának tagja, ahol olyan szerepekben tűn fel, mint a Mesél a bécsi erdő Alfrédja, a Három nővér Szoljonija, vagy a Hamlet címszerepe.  Színházi szerepei mellett több mozi- és televíziófilmben is játszott, többek között a Megy a gőzös (2007), az Egymás mellett (2008), a Pirkadat (2008) alkotásokban, az országos ismertséget a Made in Hungária (2009) című film hozta meg számára.

A műsorvezetős azonban valamilyen sem ismeretlen terep a számára, hiszen “A Szövetség” című műsorban is derekasan helyt állt. Én személy szerint örülök a döntésnek, végre, egy új arcot mer villantani a tv2, mert nem csak Till Attilából áll a világ. Remélem, hogy jól sül majd el Szabó Kimmel Tamás debütálása a műsorban. Végül pedig megkérdezném, ti örültök Kimmel debütálásának, vagy más valakit képzeltetek volna el a műsorvezetői posztra?

5 Hozzászólások

 1. Én örülök! :) Jóarcnak tűnik ez a srác! :D
  Ami még feltűnik, hogy a Voice eléggé “pasis” műsor lesz, Bánya Miki V Riporter, Szabó Kimmel műsorvezető, és a Mesterek között is csak egy nő… De nem biztos, hogy ez rossz…… ;)

  • Valóban, most, hogy mondod, tényleg rengeteg a pasi közreműködő. Viszont, a Megasztár is ilyen volt, csak ott tollászkodott még Liptai is.

   Viszont, nagyon azt hallani, hogy Tatár Csilla valamilyen minősítésben a produkcióhoz kerül, ergó nem lepne meg, ha ő lenne a női műsorvezető, Bányai Miki pedig azt a posztot vinné, amit ő korábban – tudjátok, azt a hülye kibeszélő műsort a fem3on, ahol 1er Bereczki majdnem bealudt :)

 2. Én nem nagyon örülök, most hallom először ezt a nevet… Szerintem nem is lesz olyan jó műsorvezetőként, és a Mestereket is eléggé elszúrta a tv2 (de ezt már megszokhattuk)… Ha merik szombatra az X faktor ellen tenni, akkor tuti bukás lesz…

 3. Én örülök hogy ő lett a műsorvezető. Biztos jó fogja csinálni. Lehet hogy Tatár Csilla lesz a női műsorvezető de remélem vagy egyedül vezeti műsort vagy betesznek mellé egy szintén újonc műsorvezetőt én pl Erdélyi Tímeát eltudnám képzelni ebben a szerepben

  • Erdélyi Timinek én is örülnék, viszont ő most kapott főszerepet a Hacktion harmadik évadában, tehát nem is érne rá.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here