Főoldal Hírek Revenge – “Bosszú” – Ma este premier!

Revenge – “Bosszú” – Ma este premier!

8
Oszd meg!

Ma végre bemutatkozik az m1 műsorán a Revenge című sorozat, ami az én egyik legnagyobb kedvencem volt az elmúlt tévés szezon kínálatából. A modern Montecristói történetben, ahol a bosszúra egy gyönyörű szőke angyalnak kinéző hölgy áhítozik, az egyik legjobb most futó sorozat a tévében. Ráadásul, az első részek igazán szerethetőek és élvezhetőek, és alaposan meg is alapozzák a többi rész hangulatát is. Szerintem érdemes mindenkinek belenéznie, mert biztos, hogy sokatok tetszését elnyerheti majd.

A nézettségre személy szerint nagyon kíváncsi leszek, habár azt kétlem, hogy annyian néznék, mint az Egyszer volt, hol nem volt első részét, de amint biztosat sikerül kideríteni, azonnal megírom nektek. A siker amúgy nem az m1-en fog múlni, poszterek, hirdetések és promo videók özönét zúdította ránk. Lent pedig megnézhettek egy majd’ három perces kisfilmet, amiben a Revenge főhősei nyilatkoznak. Ez alapján nagyon jó szinkronra számíthatunk, ugyanis amit ebben a videóban hallottam, nekem abszolút elnyerte a tetszésem. És a tiétek? Kinek a tervezett esti program a Revenge nézés?

8 Hozzászólások

 1. Sajnos nem hiszem, hogy sokan fogják nézni, mert egybeesik a Barátok közttel és a Jóban rosszbannal. Mindkettő tegnap tért vissza a nyári szünet után, szerintem inkább azokra lesznek kíváncsiak többen. Én megnéztem volna, mert kíváncsi vagyok rá, de így sem tudom melyik sorozatot nézzem, nem hiszem hogy egy harmadik, eddig még nem látottat fogok választani. Nem jól időzített az m1, ez a hétköznap este nem jó, mert ilyenkor az ország több mint fele szerintem a másik két sorozat közül nézi valamelyiket.

  • Ettől jobb döntést nem nagyon hozhattak volna, mert pont előtte megy a Híradó, ami remek felvezető műsor, mert még mindig sokan a közszolgálati híradót nézik, és szinte csak azt tartják megbízható hírforrásnak. Ergó a közösség egy része a Híradó után ott maradhat.

   Az amúgy jogos, hogy kemény ellenfelekkel néz szembe, de jövőhéttől a Szerda 21:00-ás sáv még keményebb lesz: Dallas, az utolsó évados Doktor House, és a Viasat meg a Cool is újdonságokat fog adni.

   Talán csütörtökön lett volna jó helye, akkor mindkét nagy tévé filmeket ad, az ellen pedig az Egyszer volt … is felvette a kesztyűt.

 2. Én úgy nézem a Barátok köztöt és a Jóban rosszbant hogy amikor nincs mit nézni belenézek és követem, de ha nem nézem akkor nem nézem mivel ezek is olyan sorozatok, hogy bármikor belehet kapcsolodni.
  Mindenképpen nézni fogom a Bosszút, mert ezerszer jobb sorozat minet a fenemlített két sorozat.
  Ha jól emlékszem az Elcserélt lányok is ebben az időpontban ment és annak is jó nézzetsége volt addig míg be nem tették előtte a Marslakókat. Ami egy teljesen értelmetlen sorozat volt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here