Főoldal Hírek Új sorozattal tér vissza Michael J. Fox

Új sorozattal tér vissza Michael J. Fox

0
Oszd meg!

Az általános amerikai menetrend a tévésorozatok esetében a következő: írnak egy pilot szkriptet, azt elfogadják, a pilotot leforgatják, kap egy tizenhárom részes berendelést (ha őszi pilot), és ha jó a nézettség, akkor jöhet a “back nine“, azaz kilenc plusz epizód, így válhat teljessé az évad. Azonban az NBC mondhatni látatlanban szavazott bizalmat, ugyanis már be is rendelt huszonkét epizódot Michael J. Fox pilotjából. A Family Ties munkacímet viselő sorozatról egyelőre nincs sok információ, annyit tudni, hogy egy olyan családapáról szól a történet, aki valamilyen betegségben szenved. A sorozat írói között pedig Will Gluck (“Könnyű nőcske“) és Sam Lybourne (“Cougar Town“), aminek eredményeképpen a felnőtt és a tini vonal is jól mozoghat majd a sorozatban.

“Nagyon elégedett és boldog vagyok, amiért visszatérhetek az NBC-re ezzel a kiváló csapattal és sorozattal. Bob Greenblatt és a csatornánál mindenki meleg fogadtatással vártak engem haza. Izgatott vagyok a munka miatt” – nyilatkozta Michael J. Fox, amint kiderült, hogy az új sorozatot az NBC berendelte teljes évadra.

Mint tudjátok, Michael J. Fox parkinson kórban szenved, betegsége miatt pedig egyre kevesebbet forgatott, csak a Stuart Little kisegér filmekben volt Stuart hangja, illetve pár tévésorozatban tűnt fel mellékszereplőként, a Ments Meg!-ért például Emmy díjat kapott 2009-ben, idén pedig szintén díjesélyes, mert két kategóriában is jelölték a Curb Your Ethusiasm és a The Godd Wife sorozatokban nyújtott epizódszereplése kapcsán. Azonban majd eldől, hogy van-e már annyira egészséges, hogy ilyen hosszú munkát el tudjon vállalni, legutóbb épp az NBC-n futott egy sorozata, a Kerge Város, de azt a betegsége miatt otthagyta, helyét annak idején Charlie Sheen vette át.

Egyelőre még a Family Ties teljes szereposztása nem nyilvános, forgatókönyv sincs, és semmi más, szóval sok munka lesz még vele. 2013 őszén lehet számítani a premierre, de amint pontosabb információkat megtudok, megírom.

Forrás: Zap 2 It

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here