Főoldal Érdekességek Érdekességek Szavazz! – 2012 nyarának legjobb sorozatát keressük!

Szavazz! – 2012 nyarának legjobb sorozatát keressük!

10
Oszd meg!

Ahogy ígértem, nyár végén is leadhatjátok a voksaitok, a téma pedig adja magát: alig két hét, és véget ér a nyár, a szériák pedig már fináléztak, avagy az elkövetkezendő egy-két héten vonulnak majd kisebb-rövidebb pihenőre. Így nagyon aktuális a kérdés is, azaz Melyik volt 2012 nyarának a legjobb sorozata? Minden nap két sorozat mérkőzik meg a voksaitokért, a szavazások nem sokkal éjfél után lesznek elérhetőek, és az adott nap végéig lehet majd rájuk szavazni.

Igyekeztem minden olyan nyáron futó sorozatot összeszedni, ami a Media Addict olvasóinak a tetszését elnyerte, de ennek ellenére “csak” tizenhat hely volt, így biztos akadtak olyan sorozatok, amikre nem lehet voksolni, pedig szeretnétek. Ezt nagyon sajnálom, de tényleg igyekeztem azokat bevonni a mezőnye, amik a többségnek tetszhet, és amit szerethettek.

A hozzászólások között várom az esély latolgatásokat, szerintetek melyik sorozat lesz a győztes? Számomra az egyértelmű, hogy Teen Wolf és Pretty Little Lars csata lesz a fináléban, de lepjetek meg, hátha más lesz a végeredmény. Azt pedig, hogy az MTV vagy az ABC Family sikersorozata közül melyik lehet a nyertes, hát nem tudnám megmondani. De persze ez csak tipp, a szavazást úgyis ti döntitek el. Holnap startolunk!

602 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

10 Hozzászólások

  1. Nagyon szeretem az ilyen szavazásokat, mondjuk én ezek közül csak a Pretty Little Liars-t néztem. Egyszer majd lehetne ilyen nem sorozatokkal, hanem dalokkal, vagy Disney sorozatokkal is. :)

    • Köszi a tippet, lesz majd Disneys is, de szerintem csak pár hét múlva :) DE mindenképp megtartjuk, kíváncsi vagyok, hogy az új Disney sorozatok mennyire rúgnak labdába a régiekkel.

  2. Falling Skies egyértelműven!!! Imádom minden percét :)
    Tibi? Várható kritika majd tőled a 2.évadról? :D

    • Amint meglesz a magyar felirat és végre megnézhetem, írni fogok róla. Én is nagyon megszerettem így, a második évadra a Falling Skiest :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here