Főoldal Hírek Magas nézetséggel nyitott a Once upon a time

Magas nézetséggel nyitott a Once upon a time

4
Oszd meg!

Megérkeztek a nézetségi adatok az Egyszer volt, hol nem volt tegnapi premierjével kapcsolatosan, és azt kell mondjam, varázslatos nyitást produkált a Once Upon a Time az m1 műsorán. A teljes lakosság körében 525 ezer (13.7% SHR), 18-49es korosztában 112 ezer (8% SHR) nézőt sikerült elérniük. Habár ezek az adatok kevésnek tűnhetnek a többi csatorna eredményeihez képest, de m1 viszonylatban ezek rendkívül erős adatoknak számítanak.

Épp elég, ha figyelembe vesszük azt, hogy Szombaton, ugyanabban az időpontban, a Sherlock című angol sorozat második évadának első része 269 ezer (7.8% SHR) nézőt produkált a teljes lakosság körében, míg 18-49ben 85 ezer (5.8% SHR). Tehát, bátran kijelenthetjük azt, hogy az Egyszer volt, hol nem volt első része teljesítette azt, amit elvárhattunk tőle, ha pedig tartja ezeket az adatokat, fényes jövő várhat rá a közszolgálati csatornán.

Ami pedig a szinkront illeti, én elégedett voltam vele, a legjobb szereplőnek sikerült jó magyar hangot választani, azonban Hófehérke – Mary Margaret esetében kicsit felkaptam a fejem, ugyanis Majsai-Nyilas Tünde prezentálásában kicsit másnak tűnik a karakter. Kevésbé kedves és odaadó, hiányzik a hangszínéből az a selymesség, ami Ginnifer Goodwinnál megvan. De persze az is lehet, hogy csak idő kérdése mire Majsai-Nyilas belejön, szóval ne morgolódjunk. A többiek hangja szerintem passzol is, meg jó is lett, még a Zörgőfürge sem zavart.

Végezetül pedig íme, a második rész rövid promóciós videója, és akkor én megkérdeznélek titeket újra, mennyire varázsolt el titeket az Egyszer volt, hol nem volt első része? Egy rész elég volt belőle, vagy maradtok még tovább? Ha megengedtek egy tanácsot, szerintem érdemes folytatni, mert jó kis részek várnak még rátok :)

4 Hozzászólások

  1. Nekem tetszett az első rész, de egy kicsit zavaró a gyors váltás a múlt és a jelen, a mese és a valóság között. Ennek ellenére továbbra is nézni fogom, mert tetszett. :)

  2. Én múlt héten töltöttem le a Pilotot mondván, á, nézzük meg, vasárnap úgy is adják, és hát ezen az oldalon is olyan sok szavazatot kapott, miért is ne? Pedig tudtam, hogy abszolút nem a stílusom az ilyen, nekem már gyerekkoromban is ijesztő volt, mikor a mesefigurákat próbálták megfilmesíteni, és még mindig az él bennem. Megnéztem a Pilotot vegyes érzésekkel, aztán mondom, töltsük le a második részt is. Megnéztem, aztán megmutattam a húgomnak, ő pedig első pillantásra beszeretett a sztoriba. A lelkesedése engem is hajtott, így megnéztem a harmadik és a negyedik részt, és totál belezúgtam én is az egész sorozatba. Annyira, de annyira tetszik, hogy még a hangulatom is jobb tőle, ha nézem. Igaz, ebben közrejátszik a Daliás Herceg, aki szerelem első látásra :)
    Természetesen megnéztem vasárnap a szinkronos verziót, nekem nagyjából tetszik, kivéve Zörgőfül magyar hangja. Azt igen elcseszték, angolul sokkal jobb. Nekem Mary Margaret hangjával nincs bajom, inkább Henryével, de ezek csak apróságok, ennek ellenére élvezetes magyarul (kivéve persze Rumpelstilskin).
    Most néztem meg a 10. részt. mély kísértést érzek, h ne nézzem meg egyszerre az összeset, de tudom, hogy azzal nem lenne olyan élvezetes. És hát jóból is megárt a sok :)

  3. Én maradok ennél a sorozatnál, nagyon tetszett és örülök, hogy az M1-nek jó lett a nézettsége. Reméljük a Bosszúval is ez lesz vagy még talán jöbb is. :)

  4. Örülök a magas nézettségnek, csak így tovább! :) Nekem sikerült lemaradni az első részről, de a neten már visszanéztem, és nagyon tetszett, rendszeres követője leszek a sorozatnak! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here