Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek “Emily Owens MD.” – A poszter

“Emily Owens MD.” – A poszter

0
Oszd meg!

Október 16-án mutatkozik a THE CW harmadik őszi újonc sorozata, amit tulajdonképpen a Grace Klinika nem hivatalos feldolgozásaként aposztrofálhatunk. Mert miről is szól? Adott egy rakat orvos, akik kórházban dolgoznak, és szerelmesek lesznek egymásba. Hősnőnk, akit kiközösítettek gimiben, bele is zúg a legdögösebbe, de pechjére ott dolgozik a lány is, aki pokollá tette az életét a gimiben, és mily meglepő, neki is Mr. Dögös kell. Már csak a becenevek hiányoznak, mint McKábító.

A főszerepben amúgy viszonylag ismert arcok láthatóak, a kialvatlannak tűnő doktornőnk Mamie Gummer, aki Shonda Rhimes – tudjátok, a Grace Klinika kreátor, – rövid életű orvosos sorozatának, a Dzsungeldokiknak volt a főhősnője, ergó a doki szerep nem idegen tőle. És bár nem tudom, hogy ez érdem-e vagy inkább hátrány, de Mamie édesanyja Meryl Streep. A dögös dokink Justin Hartley lesz a Smallville-ből, és érkezik Michael Rady (Melrose Place 2.0.) is.

A poszter szerintem nagyon kreatív, Mamie arckifejezése, a lepkék a röntgenképen, összevetve nagyon DVD Borító gyanús. Jómagam természetesen ezt az újoncot is bepróbálom majd, kitűnő társa lesz a Hart of Dixie-nek a keddi sávban. Ti kedvet kaptatok hozzá?

586 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here