Főoldal Érdekességek Ajánló Egyszer volt, hol nem volt – Ma este premier!

Egyszer volt, hol nem volt – Ma este premier!

7
Oszd meg!

Remélem senki sem felejtette el, hogy a tavalyi évad egyik legjobb újonc szériája, a Once Upon a Time ma debütál az m1 műsorán! Az általatok 2011/12-es évad legjobb újoncává megválasztott széria ma este, 20:10-től lesz látható a közszolgálati televízión, HD minőségben, reklámblokk nélkül. A sorozatról sok újat nem tudok mondani, a legtöbb információt már leírtam az oldalon, többek között itt van az első évados kritikám és a magyar hangok listája. Illetve, érdemes átböngészni a sorozat magyar weboldalát, ahol Laci jóvoltából rengeteg egyéb dolgot megtudhattok.

Ki lesz az, aki ma este az m1 elé veti magát és megnézi a sorozatot? Én biztos sort kerítek az első rész újranézésre, bízzunk benne, hogy jó szinkront alkottak az m1 kérésére. A legjobban pedig a magas hazai nézettségben reménykedem, mert jó lenne, ha sokan megszeretnék ezt a kíváló sorozatot.

Tehát, nem feledni, ma este, 20:10-kor kezd a Once Upon a Time, és ezentúl minden Vasárnap látható lesz egy epizód, igaz, pár hét múlva már 21:30 környékén kezdődnek a friss részek, a Magyarország szeretlek című műsor miatt.

7 Hozzászólások

 1. Juj, én el is felejtettem, jó, hogy vannak ilyen emlékeztetők! :)
  Várom, biztos, hogy megnézem az első részét, és ha tetszik, állandó nézője leszek. :)

  • Pont ez a célja, én is elfelejteném, de szerencsére beállítottam egy emlékeztetőt minden fontosabb premierhez – így ti sem felejtitek el :)

   ————–

   Örülök, hogy tetszett nektek ez a rész, a sorozat innentől lesz egyre jobb. Megnéztem szinkronnal, egyedül Ginnifer Goodwin hangja az, ami nem passzolt, a többivel nincs gond.

 2. Húú, nekem nagyon tetszett! Bejön a sorozat, bár még kicsit szokni kell a “valóság” és a “mese” keveredését, de szerintem jó lesz ez!
  Várom a következő epizódot!
  Amivel nem igazán tudtam azonosulni, az a gonosz királynőt játszó színésznő. Abszolút nem ilyen nőre illik ez a karakter! Az eddigi Hófehérke-feldolgozásokban mindig szép, magas nők játszották Jaspis szerepét (Hófehér és a vadász-ban más a neve, nekem ez maradt meg, mert a saját Hófehérke és a hét törpe mesekönyvemben ezen a néven szerepel a királyné), elég csak Julia Roberts-re vagy Charlize Theron-ra gondolni. Mindkettő színésznőnek elhittem, hogy ő a Hófehérke életét megkeserítő királyné. De ennek a nőnek, ebben a sorozatban nem! Egyáltalán nem illik rá a szerep!!

 3. Az első rész nekem is tetszett. Remélem tudom nézni én kiváncsi vagyok a többi részre bár ha előtte lesz a Szeretlek Magyarország akkor nem fogom tudni nézni. Jó volt rájönni hogy a meseszereplők kik a városlakók közül pl: Emma anyja ha jól emlékszem Margaret a neve Henry tanitója vagyis a nagymamája. Emma apja az aki a kórházba fekszik. Emma az aki megtörheti az átkot.

 4. Nekem nagyon tetszett az első rész. Jól szórakoztam rajta, és találgattam, hogy a meseszereplők közül ki kicsoda. Tetszik a látványvilág és a szereplők. A számítógéppel csinált dolgok is valósághűek, úgyhogy nekem nagyon bejött az egész.

 5. Nagyon tetszett a sorozat, mondjuk én láttam az első részt feliratosan így tudtam mire számíthatok. A szinkron szerintem egész jól sikerült talán egy két szereplő az akinek annyira nem jön be a hangaja. A királynőnek és Hófehérkének a hangja valahogy nem nagyon jön be, de majd a sorozat előrehaladtával megszokom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here