Véget ért a “The Glee Project” második évada

  0
  Oszd meg!

  Kedden ért véget a The Glee Project második szezonja, Ryan Muprhy és a csapat pedig eldöntötte azt, ki legyen a győztes, az, aki megkapja a fődíjat, egy garantáltan hét epizódos vendégszerepet a Glee című sikersorozatban. Az utolsó részre az izgalom a végletekig fajult, visszatértek a korábbi mentorok, mint Dianna Agron, Darren Criss és Amber Riley, és olyan dalokat hallhattunk a három döntőben maradt versenyzőtől, ami alapján mindegyiküknek helye lehetett volna a sorozatban. Mégis, csak egy maradhatott, csak egy valaki nyerhette meg a versenyt. Innentől SPOILERESEN folytatom tovább, ha nem láttad még a finálét, ne nézd tovább.

  A második részben önmagától hazasétáló Taryn nem jött vissza az utolsó epizódra, de rajta kívül a teljes banda megérkezett, hogy részt vegyenek az utolsó videoklipp forgatáson. A videó mellesleg zseniális tök jó volt ismét együtt látni a brancsot. Charlie végső megszólalása pedig annak érdekében, hogy Aylin legyen a nyertes, rendkívül aranyos volt. A végső háromba bejutott fiatalok közül pedig valóban nehéz lehetett dönteni, mert mindannyiukban benne volt a lehetőség.

  Ali: Nagyon bátor és optimista volt ez a lány, és a videóban kiosztott “mean-girl” szerepkör is feküdt nála. A Popular című dal előadásában pedig tényleg frenetikus volt. Én a verseny alatt végig éreztem rajta egy kis megjátszást, de ez nem feltétlenül rossz, nevezhetjük inkább céltudatosságnak, ez pedig egy ilyen volumenű versenynél nem árt. Mindazonáltal a Glee-ben már van egy mozgássérült karakter, az pedig rendkívül fura lett volna, ha betesznek még egyet, hiszen Quinn sem működött túl jól, mint mozgássérült. Emiatt nem volt nagy sansza arra, hogy nyerjen.

  Aylin: Életvidám, gyönyörű és a hangja is csodálatos, ez a lány tényleg illene a Glee-be. Ráadásul Ohio-ban egy muszlim tini, aki a két világ között rekedt, nagyon jó alap lehetett volna, és Aylin a kitűnő színész, aki el tudta volna ezt játszani. Nagyon jól teljesíthetett volna a sorozatban.

  Blake: A tipikus dögös srác, aki jófej volt a verseny alatt végig, aranyos verset is írt, és tényleg minden feladatot olyan jól oldott meg, aminek köszönhetően szerintem senkit sem lepett meg, hogy végül ő lett a show nyertese.

  Igen, végül Blake nyerte meg a versenyt, és annak ellenére, hogy nálam Aylin volt a favorit az utolsó részek alapján, nagyon örülök annak, hogy ez a srác megérkezik a Glee-be, mert jó színésznek látszik, nagyon helyes és jól is énekel. Sztáralkat, ahogy az írók is jellemezték őt. Mellesleg, már a negyedik évad ötödik részében felbukkanhat. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy most tényleg csak egy győztest választott Ryan, méghozzá azért, mert a Glee negyedik évada a változásokról szól, egy rakat új szereplőt castingoltak, szerintem bőven akadt volna hely a TGP srácainak is.

  Ami pedig az idei évadot illeti, én remekül szórakoztam rajta, segített, hogy ne hiányozzon annyira a Glee – remélem ezzel nem voltam egyedül. Bízzunk benne, hogy jövőre érkezik a hármas szezon. Blake-nek pedig sok sikert, reméljük megállja majd a helyét. Ahogy a többiek is, a való életben. Van egy olyan érzésem, hogy hallunk még felőlük :)

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here