Főoldal Hírek ABC Family hírek: Elkaszálva a Jane by Design

ABC Family hírek: Elkaszálva a Jane by Design

3
Oszd meg!

A nyár végeztével eljött ismét az ABC Family kaszása, a csatorna ugyanis bejelentette, mely sorozatokat kaszálja, és mikből kaphatunk majd új részeket a következő évad során. Az ABC Family döntései teljesen indokoltak, és egyik sem ért minket nagy meglepetésként, ennek ellenére a kasza az mindig fájdalmas dolog, pláne, ha nyitott marad ezáltal egy széria vége.

Nem kertelek, egyszerűen leírom, bármennyire is fáj: nem lesz több Jane by Design, a széria el lett kaszálva. Sajnos ez a döntés teljesen várható volt, hiszen már most nyáron is kegyelemkenyéren élt a sorozat. A téli nézettség ugyanis elég kevés volt, de kapott nyolc epizódot a bizonyításra, de sajnos ezzel nem tudott élni, a gyenge adatok miatt pedig várható volt, hogy itt lesz a vég. A legfájóbb az, hogy nyitva maradt a sorozat vége, ismét nem kaphattunk befejezést. A színészek amúgy sejthették, hogy ez lesz, Andie MacDowell például már májusban leforgatott egy backdoor pilotot a Hallmark Channel részére, ami Cedar Dove sikerkönyvén alapul, ahol egy hatósági személyt alakít a színésznő.

Azért jó hírek is vannak, ahogy várható volt, az ABC Family szerdai komédia blokkja megmenekült: a Melissa és Joey télen folytatódik a harmadik, a Baby Daddy pedig a második évaddal. Szintén új részekkel jelentkezik Amy Sherman-Palladino új balett drámája, a Bunheads, azonban valószínűleg csak nyolc epizóddal fog folytatódni télen, tehát bele kell húzniuk, ha nem akarnak a Jane by Design sorsára jutni.

Szintén télen tér majd vissza a The Lying Game, illetve a Pretty Little Liars is, igaz, utóbbiból ismét lesz egy speciális Halloween epizód. Az ősszel jelentkező Switched at Birth is megkapta a neki kijáró harmadik második évadot. Egyedül a The Secret Life Of The American Teenager sorsa nem tisztázódott: az fix, hogy lemegy az ötödik évad, de hogy utána is képernyőn marad-e az ABC Family veterán sorozat az kétséges, hiszen kedden történelmi mélypontot ért el, a csatorna zászlóshajója a leggyengébb nézettségű szériájává vált.

Ami pedig az új sorozatokat illeti, még nem döntöttek a meglévő pilotok sorsa felől. Ahogy azt korábban megírtam, Jennifer Lopez produkciós cége a “Gyerekek jól vannak” című film alapján készít egy pilotot, amiben egy leszbikus pár nevel egy tinédzser lányt. A Pretty Little Liars kreátora, Marlene King is újra munkába állt, korábbi mozifilmje, a “Tegnap és ma” alapján sorozatot tervez, ami négy kisvárosi lány kalandjait mutatná meg nekünk, mindezt persze elmesélés alapján, két idősíkon. A filmben ugyanis az idősebb szereplők a napjainkban mesélnék el mi történt amikor kislányok voltak, tehát ha a projektből sorozat lesz, akkor flashback formátumra lehet számítani.

Ezek tehát a friss hírek az ABC Family háza tájáról. Ahogy írtam, sajnos várható és logikus döntések születtek, a Jane by Design kaszája szíven ütött, de örülök annak, hogy a többi kedvenc új epizódokkal folytatódhat majd télen.

3 Hozzászólások

  1. azért Nick Roux-ért kár :D remélem kap még valami sorozatot. A Switched at Birth nem a 2.évadját kapta? (mivel az első 32 részes) vagy most ott hogy van? :D

  2. Jane by design :(:(
    Amúgy a Switched at birthből második évad lesz csak.Mert amik most jönnek ősszel a bazi hosszú első évad folytatása.

    • Köszi amiért szóltatok, kicsit figyelmetlen voltam. Az angol forrás harmadik évadként aposztrofálta, és nem kapcsoltam, hogy az első szezon 32 részes lesz, szóval csak fordítottam “ész nélkül” :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here