The Glee Project – Tonight Tonight Music Video

  2
  Oszd meg!

  Íme, az utolsó videoklip, amit a The Glee Project kapcsán készítettek. Ahogy az előző adásban is kirajzolódott, a készítőknek már terveik vannak a döntőbe maradt három emberkével, és most tesztelik őket. Például Ali most be lett dobva a “gonosz picsa” karakterbe, mert az egyik kreátor szerint alkalmas lenne a habitusa miatt rá. Oh, és mennyire igaza lett! Alinak nagyon jól állt ez a titulus, teljesen elvarázsolt.

  Amúgy, nagyon jó volt viszont látni a régi arcokat, Charlie és a promóban benyögött “I’m Back Bitches” pedig simán a hét idézete lehetne, ha lenne kedvem hetente kigyűjteni és sorozatjunkie-módra frissíteni azokat. Viccet félretéve, nagyon jó ismét együtt látni a srácokat, gondolatban pedig egy-egy könnycseppet elmorzsolgatok, amiért jövő héten véget ér a móka.

  Off: A hivatalos youtube leírás “The Glee Project Finale“-t ír a keddi évadzáróhoz, ergó a gyenge nézettség miatt ez egyben sorozatzárót is jelent? TGP nélkül elég gyatra lenne a jövő nyári felhozatal, ezért bízzunk a folytatásban.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here