Főoldal Multimédia Video Muri Enikő – Botladozva

Muri Enikő – Botladozva

18
Oszd meg!

Az X-Faktor felfedezettjének tegnap jelent meg az új video klippje, Muri Enikő dala pedig a “Botladozva” címet viseli. Ez egy remek választás volt, hiszen az egész dal egy botladozás: mert Enikő egy jégkirálynő, aki képtelen érzelmet átadni a dalaiban. A legjobban ez a “na-na-na” résznél jön át, ami abszolút nem passzol bele a dallamvilágba, és teljesen elrontja a dalt. Szörnyű ez így Enikőtől.

Én legalábbis így látom, ezek a lassú, érzelmes dalok pedig abszolút nem illetek a stílusához. Nekem tehát negatív a véleményem, de csak Enikő miatt, ha más énekelné ezt a dalt, olyan, aki tud játszani a hangjával, akkor imádnám. És nektek hogy tetszik? Csak én vagyok – már megint, – túl szigorú?

18 Hozzászólások

 1. Ezt a dalt eredetileg Udvaros Dorottya énekli…ezek szerint őt is lehúzod?
  Ebben a dalban/klipben igen is elég sok az érzelem…jah és ez a klip nem tegnap jelent meg.ha már írsz valakiről/valamiről legalább nézz utána az infóknak!

  • Hű, most hallgatom az Udvaros verziót. Egyszerűen zseniális. Mennyi, érzelem, és mennyire játszik ez a nő a hangjával. Udvaros Dorottya egy élő legenda, és ahogy ő énekli a dalt, uh, varázslatos. Nagyon profi. Hozzá képest Enikő elég …

   Ma van Augusztus 14, a youtube-ra Augusztus 13-án került fel, Enikő hivatalos VEVO-jára, ergó tegnap jelent meg a klipp.

   Enikővel tényleg csak annyi bajom van, hogy számomra egy Jégkirálynő, viszont a bulizós Késő Már című dala nagy kedvenc.

   De mindez személyes vélemény, mint ahogy a tiétek is személyes, hogy imádjátok.

 2. Szerintem te nem ertesz a zenehez,csak pocsekolod az idodet!!!!!
  En imadom Encit!!!!!!! Es ez a dal tokeletes!!!!!

 3. A VIVO-ra valóban tegnap került fel, ami a hivatalos megjelenést jelenti. :)
  De az is igaz, hogy másik videón már hamarabb elérhető volt a klip.

  Nekem tetszik, Enikőnek van színészi tehetsége, az más kérdés, hogy ez ki van-e már forrva…

  Ezernyi felkiáltójel meg felháborodás helyett le lehetne írni, mi tetszik a dalban, érvelni mellette, nem csak mások zene iránti hozzáértését üres szavakkal kétségbe vonni.

 4. és miből gondolod,h jégkirálynő?Ismered személyesen beszéltél vele vagy csak a cikkeket olvastad róla?azoktól akik szintén nem ismerik, csak írnak róla,h növeljék a példányszámot vagy a nézettségüket a netes újságban?

  • Azt, hogy “Jégkirálynő” abból szűrtem le, mennyire nem tud érzelmes dalokat énekelni, legtöbbször átcsap gyönyörű, tiszta magas hangokba, de az még nem érzelmes éneklés. Itt sem az. Mindez saját vélemény.

   Nem találkoztam vele, nem olvasok róla semmit. Pár ismerősöm a Muri Keménymag Facebook akármi tagja, ennyi az egyetlen “kötődés” hozzá. Egy cikk nem sok, annyit se olvastam róla.

   Egyszerűen megláttam youtubeon a dalt, belehallgattam, nem tetszett, megírtam.

 5. Nem szeretem Enikőt és ez a dala sem győzött meg. Én mondjuk a Késő márt is utálom tőle. Valahogy nekem az egész csaj olyan ellenszenves. Nekem Janicsák Veca a legjobb az X Faktorból, mert szerintem igen szerethető és szereti nagyon a rajongóit.

  • Ez Encire ugyan így igaz,h nagyon szereti a rajongóit…én Vecát is bírom jó dalai vannak szép a hangja.De nem a szívem csücske…ettől függetlenül nem mondanék róla soha rosszat

 6. nem is tetszhet mindenkinek,köszi a választ…de jégkirálynőnek nem nevezném,pont ellenkezőleg…ha ismerőseid a km akkor meg tőlük tudhatod,h milyen valójában,Enikő

  • Az se jó dolog, ha rá akarod erőltetni a saját gondolataid, a saját zenei ízlésed valaki másra. Pláne, ha olyan dologgal jössz elő, miszerint ha valakinek nem tetszik az, ami neked, akkor az illetőnek “nincs keresnivalója írás és kritika megfogalmazás területén”.

   De legalább leírtad, hogy neked miért tetszik a dal. És valóban, ez már egy fokkal jobb, mint a Botladozva.

 7. Te is azt hiszed, hogy a te zenei ízlésed a tuti,és a többiek a hülyék!
  Enikő nem jégkirálynő, csak mert neked nem jön át, amiről énekel..
  Ne képzeld már ,hogy amit te gondolsz szentírás!

  • Miért képzelném vagy hinném azt? Ez egy blog, ne felejtsétek el, ahová az ember a saját véleményét írja le. Én láthatom őt Jégkirálynőnek, attól függetlenül, ha a rajongói angyalként látják őt. A kettő teljesen különböző, mindenki gondol valamit egy adott személyről, de egyik gondolat sem feltétlenül szentírás.

   Egy dalnak pont az a lényege, hogy meghallgatod, és miután a végére értél, rájössz arra, tetszett-e vagy sem. Attól, hogy nekem nem jött be Enikőtől, még neked tetszhet. Az, ha leírom a blogra, még nem szentírás.

   A dalszöveget pedig tudtam értelmezni, de amikor lehunytam a szemem és úgy hallgattam a kisasszonyt, akkor nem hallottam érzelmeket, csupán egy gyönyörű, tiszta hangot, de az még nem érzelem.

   Az én véleményem soha nem volt szentírás, most sem az, és a közeljövőben sem lesz. Ugyanúgy leírom a véleményem, mint te, csak engem megköveznek a rajongók, ha valami nem tetszik, téged pedig nem.

   Ennyi a különbség, semmi más.

 8. Egyetértek veled.Enikő hangja jó ahhoz nem fér kétség,de az érzelem nekem is hiányzik.Anno még a Because of You-nál tetszett Enikő előadása,az tényleg jól sikerült neki,de ez most nem jött össze…

 9. Tibikém haragnélkül, de nekem nem úgy tünik mint ha zene kritikus lennél. Nem hallottam egy lbumodól sem, vagy egy egyszerű saját számról. Enikő énekléséből igen is sok érzelem árad át. Ahoz, hogy egy zenekomentárt írj többször megkéne hallgatnod a dalt. Elsőre soha nem jön át semmi mert nem úgy hallgatod. Te lehet, hogy csak a zongoraistáról érted a dalt, de nem csak arról szól. Mindenkire érvényes. Ez az elmúló szerelem egyik legszebb kifejezési módja. Fekete-fehér ellentét pár, ami nélkül nem egész a világ- Ying-yang. És nem beszéljünk a hangban nem kifejtett érzelmekről. Kezdi egy nagyon gyenge hangon, majd megerösödik és végül remeg a hangja, mert könybe lábadt a szeme. Ez a tipikus női reakciók köre. Szépen szólal meg, kitőr majd a sírásban hallgat el. Röviden ennyi ez a szám. Ha valamihez nem értesz ne csináld.

  U.I- ha nem lenne benne érzelem akkor nem sirta volna el magát mindegyik lány akivel meghallgatattam a dalt( így kell kritikát írni-közönség véleményén és reakcióján alapozva)

  • Árpikám, harag nélkül, de miért kéne zene kritikusnak, zenésznek, dalszerzőnek vagy akár angol királynőnek lenni ahhoz, hogy valaki leírhassa a véleményét egy dalról a weboldalán?

   Az, hogy mindegyik lány aki meghallgatta a dalt, szerintem még nem jelent semmit. Sőt. Vannak olyan lány ismerőseim, akik csak telenovellákat néznek, ami természetesen azt jelenti, hogy az egész női nem csak mexikói telenovellákat néz, és semmi mást, ugye?

   De nem akarok szarkasztikus lenni. Elfogadom a véleményed, neked tetszett, szerinted érzelmes, szerinted jó. Szerintem rossz, érzelemmentes Enikő pedig egy jégkirálynő. Te így látod, én pedig úgy. Van ez így.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here