Főoldal Hírek Phoebe Tonkin: a nyár legmenőbb castingja

Phoebe Tonkin: a nyár legmenőbb castingja

3
Oszd meg!

Azt hiszem sokan vártunk erre a pillanatra, arra, amikor a CW végre teljesíti a rajongók óhaját. Phoebe Tonkin ugyanis csatlakozott a The Vampire Diaries negyedik évadjához. Az ausztrál szépség egy új karakter, Hayley bőrébe bújik majd, akinek Tylerhez lesz köze. A spoilerek szerint Hayley a negyedik évad harmadik részében érkezik meg, Tyler egyik barátja lesz, aki talán többet is akar majd a sráctól, szóval jobb, ha Caroline résen marad. A dolog érdekessége amúgy az, hogy a H2O: Egy vízcsepp elég után Phoebe és Claire Holt (Rebecca) ismét egy sorozatban szerepelhetnek.

Egyéb iránt jó látni, hogy a CW nem engedi el a The Secret Circle sztárjainak a kezét, pár napos hír például az, hogy Jessica Parker Kennedy is szerepet kapott egy CW sorozatban. Jessica alakítja majd a 90210 ötödik évadában Megant, aki egy “lány a szomszédból” típusú karakter, aki egy csoportterápián tűnik fel. Arról még nincs plusz információ, hogy melyik karakterhez lesz köze, a feltételezések szerint Silverhez, akinek szüksége lenne segítségre azok után, amit a betegségéről megtudott, de szóba jöhet Dixon is, akinek kemény éve volt. A pontos információk még nem derültek ki, de örömmel várjuk a debütálást.

Tehát ők ketten azok, akik ősszel is a The CW csapatát erősítik, az elkaszált The Secret Circle stábjából. De a kaszált boszorkányos széria többi sztárja sem fog unatkozni, Chris Zylka az American Horror Story második szezonjában lesz főbb szereplő. Shelley Henning egy új MTV komédia sorozat, a Zach Stone is Gonna be Famous egyik főszerepét kapta meg, amit ősszel kezdenek el forgatni. Thomas Dekker és Brittany Robertson pedig filmekben kaptak szerepet. Persze amilyen ütős volt a The Secret Circe fináléja, mind annak örülnénk a legjobban, ha a második évad miatt izgulhatnánk…

3 Hozzászólások

  1. abszolút nem örülök Phoebe-nek. egyáltalán nem tartom tehetségesnek, azt pedig viccesnek érzem már, hogy konkrétan mindjárt az egész H2O stáb belekerül a TVD-be.

    • Ízlések és pofonok, de például a karakteréből látszik, hogy nem lesz hosszú életű – egy eleve mellőzött karakter mellé hozzák be dísznek, ergó nem hiszem, hogy Phoebe sokáig maradna.

      Andii: Nem gond, ismertem az oldalt korábbról, lájkoltam is :)

  2. Hello Tibi. Tudom hogy nagy 90210 fan vagy ezért szólni szeretnék hogy találtam rola egy jó magyar forrást facebookkon: facebook.com/90210hu remélem nem bánod

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here