Főoldal Hírek The Voice – Megvannak a mesterek!

The Voice – Megvannak a mesterek!

9
Oszd meg!

Végre-valahára lehullt a lepel, kiderültek, kik lesznek a The Voice – Magyarország Hangja című új tehetségkutató műsor  mesterei – ahogy a tv2 hívatja őket. Maradt a megszokott három férfi és egy hölgy felállás, és a hagyományoknak megfelelően az idősebb és a fiatalabb művészek is képviseltetik magukat. A döntés számomra elég meglepő, olyan nevek is bekerültek a mesterek közé, akikről korábban pletyka szinten sem lehetett hallani. A The Voice négy mestere:

 • Somló Tamás (64): A magyar zene egyik legismertebb és legelismertebb képviselője, az Omega és az LGT zenekarokban elért sikerei magukért beszélnek, de a szólólemezei is szépen fogytak. 2004ben megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkereszti kitüntetését. Pár évvel ezelőtt a Szombat Esti Láz második évadában táncolt Südi Iringó oldalán, legutóbb pedig azért szerepelt a hírekben, mert a nyugdíjáért harcolt, ugyanis felháborítóan alacsony összeget kap havonta, mert eltűntek a bérezéséről szóló adatok, amiket annak idején beadott.
 • Malek Andrea (44): Világhírű énekesnő, emellett énektanárként is tevékenykedik. Kétszer is kapott Artisjus díjat, és számos színházi darabban láthattuk őt, és nem csak a magyar, hanem a külföldi közösség is. Többek között a Chicago, Macskák, Vesztegzár a Grand Hotelben és az Evita című darabokban játszott az elmúlt évek során. Tavaly jelent meg a legújabb lemeze, Retúr címmel. Az ő testvére mellesleg a dalszerző Malek Miklós, aki az X-Faktorban tölt be mentori pozíciót.
 • Mező Misi (34): A Magna Cum Laude zenekar frontembere, az 1999-ben alakult zenekar pedig 2003ban jelentette meg első albumát, a legnagyobb sikerük pedig a 2006-os Vidéki sanzon című szám lett. 2010-ben nősült meg, nem sokkal később gyermekük is született. Igaz, abban az évben egy kisebb botránya is volt, az egyik koncerten ugyanis részegen beesett a dobok közé, ugyanis illuminált állapotban lépett színpadra. Azóta más botránya nemigazán akadt.
 • Molnár Ferenc “Caramel” (30): A Megasztár második szériájának a győztese, az elmúlt évek során pedig a magyar zenei élet meghatározó alakjává vált. Nagylemezei rekord eladásokat értek el, kislemezei pedig, mint a Szállok a dallal, a Lélekdonor vagy a Vízió pedig sorra hódítják meg a hazai rádiós listákat is. Munkásságáért Fonogramm díjat kapott. Jelenleg a tőle tizenkét évvel fiatalabb Hien a párja, aki a Megasztár 4 egyik felfedezettje.

A The Voice egyetlen női mestere, Malek Andrea pedig a következőképp nyilatkozott az Aktív Extrának: “Ez egy nagyon megtisztelő felkérés volt a tv2 részéről, én már korábban is gondolkodtam arról, hogy mi lenne, ha én is mentori helyzetbe kerülnék. Felvillanyozott a tény, amikor megtudtam, hogy kikkel lehetek egy vonalban, és az is, hogy egyedüli nő vagyok. Ez már eleve jó helyzetbe hoz engem azt hiszem. Szakmailag azt hiszem, hogy mindannyian olyan szinten vagyunk, ki-ki a saját térfelében, akiknek van alapja, hogy megítélje másokat, és ez számomra nagyon fontos

Engem legjobban Caramel bekerülése lepett meg, mert korábban azt kommunikálta a tv2, hogy nem szeretne korábbi Megasztáros győztesek mesterré tenni. Ami pedig az összetételt illeti, elismerem, tényleg nagy nevű zenészek kerültek be, de azért én jobban örültem volna Szinetár Dóra vagy Király Linda mesterré tételének, mindennek ellenére elégedett vagyok a tv2 döntésének. És ti?

827 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

9 Hozzászólások

 1. Hááát… mit mondjak? Nem fűzök túl sok jót ezekhez a nevekhez. Mező Misit abszolút nem értem. Na de mindegy. Remélem, a TV2-nek összejön végre valami, de ha nem, csak magukat hibáztathatják… ezek a nevek… na de mindegy.

 2. nem akarok belekötni,de
  “ugyanis részegen beesett a dobok közé, ugyanis illuminált állapotban lépett színpadra.” :) imádom amit írsz,csak gondoltam szólok:)

   • tényleg este van:) mindössze hogy a tényt miszerint részeg volt a mondat elején és végén is megállapítod, mindkettőnél az ugyanis szócskával:) elég lett volna vagy az eleje hogy ugyanis részegen esett a dobok közé vagy a dobok közé esett ugyanis illuminált állapotban lépett színpadra:) de nem szőrözni akarok,csak mindig olyan pontosan írsz és tetszik ahogy fogalmazol,gondoltam jelzem a kisebb elírást,de persze tudom ám,hogy csak az olvasókat teszteled mennyire figyelnek odaxD én nem buktam meg:P

  • Köszi Krigin, így már leesett a tantusz :)

   stargirl Köszi, amiért szóltál, én ezt sajna nem vettem észre, úgy tűnik öregszem – vagy csak nem figyeltem oda eléggé :) A dícséreted pedig köszönöm, igyekszem a továbbiakban is kiérdemelni azt.

 3. Engem is meglepett hogy Caramel is végül mentor lett, de ki tudja lehet hogy hasznos lesz az a tapasztalat amit a Megasztárba szerzett. Amerikába is volt egy hasonló elképzelés ott is az egyik tehetségkutató mentoraként merült Adam Lambert neve aki ha jól emlékszem az American Idolban indult. A többiekkel is egyetértek furcsa lesz hogy két Malek testvér két külön csatornán lesz. Én Mező Misi helyett Ákost tettem volna be de Misi jó mentor lesz. A koncepció hasonlít az Rtlklubéhoz, mert itt is van fiatal(X-faktor Malek Miki, Voice Caramel) női zsűritag(Voice Malek Andi, X-faktor Keresztes Ildi) nagy öreg( X-faktor Nagy Feró, Voice Somló Tamás) együttes frontember(Voice Mező Misi X-faktor Geszti Péter).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here