Főoldal Érdekességek Érdekességek Twitter Fever: Cassie Scerbo és Ryan Muprhy

Twitter Fever: Cassie Scerbo és Ryan Muprhy

3
Oszd meg!

Ryan Muprhy a Glee kreátora tovább csiripelt, és számos érdekességet osztott már meg, többek között fotókat a Glee és az American Horror Story forgatásáról, és két kivágott jelenetet is, az egyik Blaine karácsonyi ajándéka Kurtnek, a másik pedig a Koszorúslányok című film által ihletett, esküvői ruhaszalonos jelenet. Egy csiripelésben pedig Ryan különösen szimpatikussá vált: “Klaine, Brittana és Faberry fajon … merre voltatok amikor én voltam fiatal? A szenvedélyetek megváltoztathatja a világot. És meg is fogja” – itt szerintem arra utal, hogy tinikorában nehezebb volt melegnek lenni, mint napjainkban.

Cassie Scerbo, a Make It or Break It sztárja végig nyomon követte a női tornász csapat olimpiai diadalmenetét, és többször csiripelt a csapat kapcsán. Egy gyönyörű üzenetet is küldött nekik (lásd a képen), íme, szabados fordításban. “Most, hogy a női tornászok végeztek a 2012-es Londoni Olimpián, szeretnék nekik ismét gratulálni, és megköszönni a lányoknak az inspirációért. Büszkévé tettétek az országotokat. Talán butának hangzik, de úgy érzem, teljessé tettétek a #MIOBI utazásunkat a számunkra. Isten áldjon titeket gyönyörűségeim“. Scerbo itt arra utalt, hogy a Make It or Break It fináléjában eldőlt, a főhősök mehetnek az Olimpiára, de az ottani eseményeket sajnos már nem ismerhettük meg.

642 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Az biztos :) Én személy szerint nagyon örülök, hogy kikerülnek ezek a videók, mert minden egyes promóképpel, vagy előzetessel beharangozott, de végül kivágott jelenet miatt csalódott voltam. Azért pedig külön pirospont jár Murphynek, hogy nem csak harmadik évadból kaptunk jelenetet. Remélem megtartja ezt a jó szokását :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here