Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika The Glee Project – Már csak öten maradtak

The Glee Project – Már csak öten maradtak

0
Oszd meg!

Egyre izgalmasabb a verseny a The Glee Project háza táján, hiszen jelentősen megfogyatkozott a csapat, az epizód elején már csak hat döntős volt, közülük pedig egyet el is búcsúztattak a készítők. A rész vége nagyon szomorú volt, de ennek ellenére vidám maradt az epizód. Az e-heti mentor, Darren Criss valami csodálatos volt. Nem csak az a természetesség, ahogy a srácokkal beszélt, hanem az is, amiket mondott nekik. Jó volt értelmes dolgokat hallani egy mentortól, olyan infókat, amik előrébb vihetik őket a verseny során. Én személy szerint nem bánnám azt se, ha a heti nyertes és a mentor közötti magánórát hosszabb ideig mutatnák. Pluszt azért azt is kiemelném, hogy frenetikus volt Darren Crisst emberként látni a képernyőn, és nem Blaine undorító, idióta és égetnivaló gönceiben.

Az e-heti music videó talán a kedvenc Rihanna dalom, a We Found Love alapján készült. Korábban már írtam a videóról, és csak önmagam ismétlem, de sebaj: varázslatos volt. Legjobban Aylin bűvölt el, teljesen elhitette velem azt, hogy ő tényleg leszbikus és szereti Shannát. És tényleg olyan jó volt Lillyt egy szerethető lányként látni a képernyőn, Michael viszont kevésbé volt jó partner. Shanna mondta is, hogy Michael megérdemelné azt, hogy utolsó előadást adhasson elő. Valóban, mert az utóbbi hetekben eléggé legyengült a teljesítménye. Kétlem, hogy elmenetelhetne így a döntőig. Még a zenei videóhoz hozzáfűzöm, hogy Iqbal Theba feltűnése nagyon nagy poén volt, kár, hogy a videó forgatása közben nem kaptunk tőle aranyköpést. És most spoileresen folytatom, ha nem láttad még a részt, ne olvasd.

Eddig a műsor történetében Shanna és Blake voltak azok, akik még nem kényszerültek utolsó előadásra Ryan előtt. Mivel mindketten bekerültek a háromba, és hozzájuk csapódott Aylin, egyértelmű volt, hogy Shanna vagy Blake távozik majd. Az első évados Marissa effektus ismét lecsapott, ezúttal Shanna volt az áldozat. Szerencsétlen az egész szezonban tök jól csinált mindent, erre ezen a héten nem ment neki túl jól leszbinek lenni, és máris kitették a szűrét – valamilyen szinten ez így igazságtalan döntés volt, de ha a háromból kell választnani, én is őt küldtem volna haza. Aylin csodálatosan énekelt, nagyon jól játszotta a szerepét is, Blake pedig egyetlen hibát követett el, életében egyszer hamis volt a stúdióban. Plusz hármújuk közül nekem speciel Shanna hiányzik a legkevésbé, szóval valahol jogos döntés született meg. Ez a rész mellesleg nagyon jó volt, talán az eddigi legjobb!

Értékelés: 10/10
Igen, azt hiszem bátran kioszthatom a tízpontot, mert remekül szórakoztam a rész alatt. Tele volt jó dalokkal, drámai és vidám pillanatokkal, és a műsor végéig feszült volt a helyzet. Szóval igen, nekem ilyen egy tíz per tíz. Remélem ti is élveztétek ezt a részt – igazából, nehéz elképzelni ennek az ellenkezőjét. Ez a reality részről részre egyre jobb! Viszont, már csak öten maradtak, jövőhéten pedig eldől, ki juthat el a döntőbe. Nem is tudom kinek drukkolok, viszont tippre a jövőheti kieső Michael vagy Lily lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here