A Bosszú – Augusztus 22-től az M1 műsorán

5

A Once Upon a Time mellett egy másik magyar premierrel is kedveskedik nekünk az m1, Augusztus 22-én, 20.10-től lesz látható A Bosszú című sorozat, az első évad epizódjai pedig vasárnaponként kerülnek majd képernyőre. Az oldalon sok írást találtok a sorozatról, legutóbb itt írtam le a véleményemet róla. Ha valaki mégsem ismerné pontosan miről van szó, itt egy kis szösszenet az m1 sajtóközleményéből:

„A bosszú olyan alapvető mozgatóerő, amit minden ember ismer. Legyen az a volt férjed, feleséged vagy akár egy kellemetlen eladó, egyszer mindenkiben megfordult a bosszú gondolata, akkor is, ha csak eljátszottak a lehetőséggel, és nem mentek el a végletekig, mint Emily. Ez az alapja annak, hogy olyan történetet mesélünk el, ami mindenkit megszólít” – árulta el Mike Kelley a sorozat alapötletét.

Ha pedig még több érdekességre és spoilerekre vagytok kíváncsiak az első, illetve a Szeptember végén debütáló második évaddal kapcsolatosan, keressétek fel a Revenge.Hu weboldalt. Azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy a Revenge egy kötelező program lesz szerdánként, hiszen egy kifejezetten profi sorozatról van szó.

2935 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

  1. Kíváncsian várom, milyen lesz szinkronnal :) Remélem, olyan szinten lehet majd emlegetni, mint a Született Feleségeket vagy mondjuk a Grace Klinikát. Amúgy tök ötletesen oldottad meg a Revenge magyar feliratát. ;)

    • Ha csak a szinkronhangokat nézem, én jóra számítok, az m1 általában ügyesen szokott szinkront csinálni :)

      Köszi szépen, alig tudtam értelmesen kivágni a g-ből az o-t :)

  2. Vagy a “Bosszú”-ba az egyik “S” betű lehetett volna, az a piros “8”-as a másik féle logóból. :)

    • Arra én is gondoltam, viszont a 8-as egy szimbólum, ami a sorozatban többször is szerepel és nagy jelentősége van, ergó azt nem akartam bántani. Plusz, a hivatalos anyagokon, mint poszterek és a DVD borító is, a “g”-betűs megoldás szerepel, ezért választottam én is azt :)

Leave A Reply