Főoldal Hírek Veep: Az Alelnöknő – 2012.08.14-től az HBO-n!

Veep: Az Alelnöknő – 2012.08.14-től az HBO-n!

0
Oszd meg!

A hazai HBO is bemutatja saját gyártású sikersorozatát, aminek “Az alelnöknő” magyar címet adták. A sorozat pilotjáról már írtam nektek kritikát, azt itt találjátok meg. Emlékeztetőül annyit, hogy az Egyesült Államok alelnökének a munkásságára fókuszál a sorozat, de a dráma helyett a komédián van a hangsúly és azon a dilis bagázson, akik az alelnöknek segítenek.

A sorozat igazi sikertörténet eddig, magas a nézettsége és már be is rendelték a második évadra, a sorozat pedig igazi kritikus kedvenc, hiszen alig pár héttel a premierje után máris sok díjra jelölték. Az Emmyn például három kategóriában is, köztük a legjobb komédia sorozat, és a legjobb főszereplő egy komédiában kategóriában is, utóbbiban Julia Louis-Dreyfus lett a jelölt.

Az Alelnöknő első részét 2012.08.14-én láthatjátok majd az HBO műsorán, a Julia magyarhangja Németh Borbála lesz, de többek között Széles Tamás, Zámbori Soma és Stohl András is a főszereplők szinkronját viszi, tehát elit gárda látható. Itt olvashattok részletesen a szinkronhangokról. Titeket pedig arról kérdezlek, nézni fogjátok-e a sorozatot, vagy megmaradtok az eredeti, magyar feliratos verzió mellett?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here