Candice Accola új főszerepben

  2
  Oszd meg!

  Candice Accole a The Vampire Diaries sztárja talán most áll karrierje csúcsán, hiszen sikersorozatának negyedik szezonja ősszel folytatódik a THE CW műsorán. Vasárnap megkapta a Teen Choice Award elismerést a “legjobb női jelenet tolvaj” kategóriában, ami a fontos mellékszereplők mezőnye, akikre néha jobban is figyelünk, mint a főhősökre. Candice azonban nem ül a babérjain, nyáron leforgatott egy websorozatot, aminek a címe, “Dating Rules From My Future Self”, azaz “Randi szabályok a jövőbeli énemtől“. A websorozat első évadjában Shirly Appleby (Roswell, Life unexpected) volt a főhős, idén azonban Candicé a terep.

  Annyira vicces volt. Ez az egész komédia, romantikus komédia stílusban, ami nagyon jó. A lányt, akit alakítok, Chloe Cunninghamnek hívják. 26 éves, Velencében lakik, lúzerekkel randizik, és céltudatosan azt hiszi, hogy nem hisz a szerelemben” – nyilatkozta a szerepével kapcsolatban.

  A főszerep mellett Candice elvállalta a websorozat produceri rangját is. “Ennek a függvényében egészen más világításban láttam a beszélgetéseket, de sokkal inkább kreatív szempontból, mint anyagi perspektíva miatt” – mondta Accola.  A Dating Rules második évadja Augusztus 2-től látható majd a neten, a Vámpírnaplók pedig a negyedik évaddal ősszel a THE CW műsorán.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here