Főoldal Hírek Candice Accola új főszerepben

Candice Accola új főszerepben

2
Oszd meg!

Candice Accole a The Vampire Diaries sztárja talán most áll karrierje csúcsán, hiszen sikersorozatának negyedik szezonja ősszel folytatódik a THE CW műsorán. Vasárnap megkapta a Teen Choice Award elismerést a “legjobb női jelenet tolvaj” kategóriában, ami a fontos mellékszereplők mezőnye, akikre néha jobban is figyelünk, mint a főhősökre. Candice azonban nem ül a babérjain, nyáron leforgatott egy websorozatot, aminek a címe, “Dating Rules From My Future Self”, azaz “Randi szabályok a jövőbeli énemtől“. A websorozat első évadjában Shirly Appleby (Roswell, Life unexpected) volt a főhős, idén azonban Candicé a terep.

Annyira vicces volt. Ez az egész komédia, romantikus komédia stílusban, ami nagyon jó. A lányt, akit alakítok, Chloe Cunninghamnek hívják. 26 éves, Velencében lakik, lúzerekkel randizik, és céltudatosan azt hiszi, hogy nem hisz a szerelemben” – nyilatkozta a szerepével kapcsolatban.

A főszerep mellett Candice elvállalta a websorozat produceri rangját is. “Ennek a függvényében egészen más világításban láttam a beszélgetéseket, de sokkal inkább kreatív szempontból, mint anyagi perspektíva miatt” – mondta Accola.  A Dating Rules második évadja Augusztus 2-től látható majd a neten, a Vámpírnaplók pedig a negyedik évaddal ősszel a THE CW műsorán.

2 Hozzászólások

  1. Szeretem Candicet és bíztos jó lesz ez a kis websorozat láttam már belöle prociosképeket azok is nagon jók. Reméljük lesz valaki aki felíratozza olyanoknak, mint én aki nem tud angolul.

    • A próféta szóljon belőled, de sajnos még az első évadhoz sem érkezett felirat … de reméljük ehhez fog, mégiscsak Candice a főszereplő, a Vámpírnaplók rajongói pedig szoktak feliratozni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here