Főoldal Hírek Odaát 4. évad – Augusztus 17-től az RTL Klubbon

Odaát 4. évad – Augusztus 17-től az RTL Klubbon

9
Oszd meg!

Az RTL Klub a Supernatural első évadját egy évvel az amerikai premier után, 2006 Szeptember 8-án mutatta be, a másodikat 2007 Októberében – ezután kezdett el akadozni a sorozat premier epizódjainak a sugárzása, olyannyira, hogy a harmadik évad csak 2011 Február 10-én mutatkozott be a hazai csatornákon. Az Odaát hiába hozott végig magas nézettséget a vetítése során, az RTL Klub mégis mostohán bánik a szériával. Azonban idén végre megtört a jég, és több év várakozás helyett az RTL Klub már Augusztus 17-én elhozza a várva-várt negyedik évadot. Persze még így is rettentően nagy a lemaradás, Amerikában ugyanis Október 2-án indul a nyolcadik, várhatóan utolsó szezon.

A negyedik évad azért is különleges, mert itt mutatkozik be sok Supernatural rajongók kedvence, a Castielt alakító Mischa Collins. A történet szerint Dean visszatér a pokolból, a Winchester testvéreknek pedig az a feladatuk, hogy Castiel segítségével megakadályozzák Lilith, a kegyetlen démon ördögi tervét. A friss részek azoknak is jó lehetőséget teremtenek, akik eddig szinkronosan követték a sorozatot, akik közé tartozom jómagam is. Tehát ne feledjétek, Augusztus 17-től, minden pénteken, 23.15-kor az Odaát negyedik évad a kötelező program az RTL Klub műsorán!

9 Hozzászólások

 1. Kíváncsi lennék, hogy neked milyen munkáid vannak. Biztos ezerszer színvonalasabbak… Egy jó tanács: Mielőtt valakit elkezdesz szidni, tanulj meg helyesen írni. ;)

 2. októberben indul a 8. évad, pontosabban október 3-án, és egyáltalán nem várható, hogy utolsó évad lesz :) csak kiegészítés/korrigálás.

  • Én több oldalon is úgy olvastam, hogy már a végéhez közelít a sorozat és a nyolcadik lesz az utolsó. Bár, ha a Smallville-ből indulunk ki, ott a hetedik évad eleje óta azt rebesgették, hogy az lesz az utolsó, mégis elélt tíz évig.

 3. Yáá szupi szupi.szóval már van biztos dátum.nagyvaloszinüséggel nem ez lesz az utolsó évad.. a fejesek a CWnél 10 évadot akarnak. :)
  szerintem jók a PSmunkáid.akinek nem tetszik sz#rjon sünt :P

  • Most olvastam én is, hogy tíz évadot akarnak, amikor a postot írtam úgy festett hogy 8 lesz a végső. De örülünk (?) mi ennek? Mármint, semmit se esett a minőség?

   Köszi szépen, örülök, ha tetszenek :) De persze megértem azt is ha valakinek nem, ízlések és pofonok :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here