Megjelenik az Elcserélt Lányok könyv az USA-ban

  0
  Oszd meg!

  Azok akik figyelemmel követték a Switched at Birth (Elcserélt lányok) első évadját jól tudják, hogy a sorozatbéli karakter, Kathryn Kannish könyvet ír arról, milyen érzés volt rájönni, hogy a kórházban elcserélték a gyermekét és egy másik lányt nevelt fel. Nos, ez a fiktív könyv megjelenik a való életben is, a könyv pedig feltárja Kathryn gondolatait a témával kapcsolatban.

  Ez a könyv azok számára is érdekes lehet akik nem ismerik sorozatot, hiszen egy valós helyzetet ír le, ilyen pedig tulajdonképpen sajnos bárkivel megtörténhet. Mindazonáltal igazi SAB rajongók számára lehet nagyon hasznos ez az iromány, hiszen számos olyan információ megtalálható lesz benne, ami képernyőre nem kerülhetett, de olyan adalékot fűz hozzá a sorozat univerzumához, amiktől talán érthetőbbé és elfogadhatóbbá válik a karakterek története és cselekedetei.

  A “Switched at Birth: The True Story of a Mother’s Journey” 2012. augusztus 28-án jelenik meg, az Amazon.Com-on elő is rendelhető, az ára $15.23 azaz 3600 forint. Hazai megjelenés egyelőre kétséges, de szerintem itthon is lenne rá kereslet. Ami pedig magát a sorozatot illeti, az ABC Family az első évadra harminckét részes megrendelést adott le, ebből huszonkettőt be is mutattak, a maradék tíz rész premierje pedig a tervezett januári időpont helyett már most ősszel bekövetkezik, friss részek Szeptember 3-án, Hétfőnként az ABC Family műsorán. Arról, hogy a Magyar Televízió mikor mutatja majd be az új epizódokat egyelőre nincs hír.

  switched-at-birth-konyv

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here