Főoldal Érdekességek Szavazás Jönnek a középdöntők

Jönnek a középdöntők

3
Oszd meg!

A selejtezőknek vége, holnaptól a középdöntővel jelentkezik a Media Addict exkluzív szavazása, ahol a 2011/12-es tévés szezon legjobb újoncát keressük, azok közül, amik megérték a második évadot. A tizenhat szerencsés sorozatból maradt nyolc, a döntés pedig egyre nehezebbé válik majd. A legizgalmasabb forduló kétségkívül tegnap volt, amikor a Smash és a Grimm rajongói csaptak össze. Egész nap az énekes-táncos széria vezetett, de este átvette az irányítás a nyomozós-misztikus Grimm, így a szavazatok ötvenhárom százalékával ez kerülhetett be a középdöntőbe.

Holnap tehát folytatódik a szavazás, addig is jöhetnek a tippek, szerintetek melyik két széria kerülhet be a döntőbe?

3 Hozzászólások

  1. Nagyon tetszenek ezek a szavazások, csak azt sajnálom, hogy több kedvencemet is ki kell ejtenem. Tegnap, sőt még ma délelőtt is azt hittem, a Smash jut tovább, erre hirtelen fordult a kocka. Nem baj, így legalább lelkiismeret furdalás nélkül tudok a másikra szavazni. Szerintem a Revenge és a Once upon csap össze a végén, és az utóbbi fog győzni, bár én mindkettőnek nagyon várom a folytatását.:)

    Amúgy milyen alapon döntötted el, hogy ki kivel párbajozik?

    • Igyekeztem úgy összeválogatni a párosokat, hogy szitkom a szitkommal, dráma a drámával, ez pedig úgy érzem sikerült is.

      Annak pedig örülök, hogy szívesen szavaztok – szavazol és élvezitek a játékot :)

  2. Én annak örülnék, ha a Revenge és a Hart of Dixie csapna össze a fináléban – ez a két kedvenc újonc sorozatom -. De van egy olyan érzésem, hogy az első kommentelőnek igaza van és a Revenge és a Once upon a time lesz a két finalista. Mellesleg én is szeretem ezeket a szavazásokat. :))

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here