Főoldal Hírek Zöld utat kapott a Devious Maids

Zöld utat kapott a Devious Maids

0
Oszd meg!

A végéhez értek a tárgyalások a Lifetime női csatorna és a Született Feleségek kreátora, Marc Cherry között. A téma természetesen a Devious Maids volt, Cherry új sorozata, amiből idén az ABC nem kért, Cherry azonban nem adta fel, és úgy tűnik, a Lifetime-nak bejött a pilot. A sorozat története pofonegyszerű, négy mexikói nemzetiségű nőről szól, akik gazdagoknak dolgoznak, így az ő szemszögükből nézhetjük meg, ilyen is a hollywoodi álom – vagyis az amerikai realitás, amit az Egyesült Államok nyújtani tud a legtöbb bevándorló számára.

A Lifetime összesen egy tizenhárom epizódos első évadra adott megrendelést Cherry csapatának, a sorozat pedig 2013ban kerülhet majd képernyőre. A főszerepben Ana Ortiz (Ugly Betty), Judy Reyes, Dania Ramirez (Heroes), Rosely Sanchet (Without a Trace), Grant Show (Melrose Place) és Drew Van Acker (Pretty Little Liars) valamint a szappanoperák királynője, Susan Lucci. A Lifetime elnöke, Rob Sharenow így nyilatkozott: “Nagyon örülünk annak, amiért üzleti kapcsolatba kerülhettünk a szórakoztatóipar egyik igazi látnokával. Ez a show és Marc Cherry egyedi történetmesélési hangja tökéletesen alkalmazkodik a LifeTime egyedi és izgalmas látásmódjához“.

A Lifetime csatornán jelenleg olyan drámák futnak, mint a Drop Dead Diva, ahol egy halott modell lelke egy duci nő testébe vándorol, a végéhez közeledő Army Wives a katonafeleségek nehéz sorsáról és a Jennifer Love Hewitt főszereplésével futó The Client List, ahol egy gyermekeit nevelő háziasszony extrákkal teli masszázsban részesíti vendégeit. Hozzájuk csatlakozhat tehát 2013-tól a Devious Maids, a kezdésnél pedig jómagam biztos jelen leszek, bízom benne, hogy ti is.

653 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here