Pretty Little Liars – “A” sose megy nyaralni?

  0
  Oszd meg!

  A tavaszi évadzáróban ugye megtudtuk, hogy ki is “A“, a lányok meg azt hitték eljött a megnyugvás, de nem, mert a sorozat ugyanúgy folyik tovább, ahogy azt már immáron a harmadik éve láthatjuk: jönnek a titkos üzenetek, a béna nyomozások. És persze itt vannak nekünk a tini főhőseink, akiknek több titkuk van, mint a Vatikáni papoknak életük során valaha. Még mindig nem tudom hogy kezeljem a Pretty Little Liarst, mert amikor nyomoznak, és folyik az “A” ügy, legszívesebben előre tekerném, de tisztában vagyok vele, hogy a sorozat nem lenne ugyanaz “A” nélkül, hiszen ezek a titkok annyira a lányokhoz tartoznak, ettől lesznek azok, akik – emiatt pedig van létjogosultsága a történetben. Csak engem már egyre jobban zavarnak ezek a nyomozósdik, szeretném, ha pontot tehetnénk már az ügy végére. Tudom, sokat akarok.

  A legnagyobb alakítást természetesen Mona nyújtja, aki eddig is első osztályú “scene stealer” volt, de mostanában aztán pláne az. Amit Janet Parrish leművel, az valami frenetikus, őszintén bízom benne, hogy végül egyre többet és többet engedik majd őt a képernyőre. Imádtam a közös jeleneteit Hannahval, visszaidézte a kezdeteket, de pontosan tudtuk azt, hogy azóta mennyi víz lefolyt a Missisipin. Itt konkrétan arra gondolok, amikor Hannah kisminkelte Monát, ott nem csak a színészi játék, de a hangulat is nagyon jó volt. Az egész jelenet olyan groteszk volt, és ettől tetszett csak igazán.

  Ami a harmadik évadot illeti, kezdésnek ez elment, nem lettem különösebben izgatott, inkább csak idegesít, hogy még mindig az “A” témán lovagolnak. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki szívesebben nézi a lányok drámáját, mint a nyomozósdit az “A” ügyben, de szerencsére már régóta azért vagyok a képernyő előtt, mert megszerettem a négy hősnőt. Habár, most az Emilys résznél egy kicsit kibuktam, mármint, annyira odavolt az irodalom teszt miatt, mindenkin számon kért mindent, nemhogy befogta volna, és örül annak, amit kapott.

  Értékelés: 6/10
  Az égvilágon semmi sem változott az előző évadokhoz képest, annak, aki eddig szerette, továbbra is kötelező heti program, ahogy nekem is az, de mégis… Már meguntam az “A” szálat, jobban örülnék valami másnak, ez így számomra már elég lapos. Várom javulást, mert tudom, hogy lesz. Lennie kell. Ez mégiscsak a Pretty Little Liars!

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here