Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Jane by Design – A bűnös élvezet

Jane by Design – A bűnös élvezet

2
Oszd meg!

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy melyik számomra a guilty pleasure, azonnal rávágnám, hogy Jane by Design. Mert számomra ez a sorozat teljes mértékben fedi a guilty pleasure fogalmát. Azt hiszem a jelenlegi tévés palettán ez a legkiszámíthatóbb széria, itt vannak a leginkább egysíkú karakterek, a meglepetés faktor pedig számomra egyenlő a nullával. Legyetek őszinték, ki hitte volna, hogy a második részben Billy majd a megismert új lánnyal fogja megnézni a horror filmet? Kinek okozott meglepetést India megjelenése? Meglepődött egyáltalán valaki a Jane by Design részei alatt? Mert én nem igazán, de mégis, amint megjön az új részhez a felirat, én már nézem is.

Úgy megszerettem ezeket a buta egysíkú karaktereket. Jane igazi telitalálat, köszönhetően Erica Dasher lenyűgöző játékának, de nem Jane az egyetlen, akit a szívembe zártam. Igen, itt sem néz ki senki gimnazistának, és a szálak kezelése egyáltalán nem megy az íróknak, mégis, teremtettek egy tök jó atmoszférát, létrehoztak pár szerethető karaktert, ez pedig nagyon fontos dolog. Plusz én imádom a helyszíneket, a divatot, tele van helyes srácokkal a sorozat, néha elcsattan egy-egy jó poén is, és még a legkisebb dolgot is képesek úgy előadni, mintha a világ legnagyobb katasztrófája lenne. Ezeket jelentené a guilty pleasure, a bűnös élvezet? Azt hiszem igen, legalábbis számomra mindenképp.

Értékelés: 7/10
Mindenesetre, érkezik Teri Hatcher, aki felboríthatja Jane egyszerű kis világát, bár, le merném fogadni, hogy gonosz/önző szándékai lesznek, belezavar majd Jane kettős életébe, sírnak-rínak végül “jajj, Billy” lesz ennek a vége. És most, hogy belegondolok, alig várom, a friss részeket. Igen, ez tényleg bűnös élvezet…

565 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Egyetértek én is teljesen!!
    Alig várom a ma esti új részt!Tényleg 0% a meglepetés benne,de mégis alig várom az új részeket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here