Főoldal Érdekességek Érdekességek In Memoriam: Született Feleségeké a legfájóbb kasza

In Memoriam: Született Feleségeké a legfájóbb kasza

5
Oszd meg!

Véget ért a két hete tartó szavazás-sorozat, aminek a végére a The Secret Circle és a Desperate Housewives maradt. Összesen 125 voks érkezett, a nyertes pedig az ABC nyolc évadot megért sorozata lett, 61%-al.

Őszinte leszek, én nagyon örülök annak, hogy ez a két széria jutott a döntőbe. Ha ez a verseny a sorozatjunkien zajlik, akkor biztosan a Doktor House vagy az Alcatraz nyert volna, a Született Feleségek pedig még a döntőig sem jut el – ennyiben számít az, hogy milyen olvasóréteget vonz egy blog. Én – ha mondhatom ezt, – büszke vagyok rátok, szerintem jól döntöttetek. Nekem is a Született Feleségek fog a legjobban hiányozni, hiszen annyira megszoktam már a jelenlétét. Nyolc év, az nyolc év, és bármennyire is lezáratlan volt a The Secret Circle, nekem már most hiányzik a Született Feleségek – azt hiszem már kezdem megérteni, mit éreznek a Lost rajongók…

A szavazás folyam tehát véget ért, nemsokára pedig újra jelentkezem egy hasonlóan nagy kaliberű dologgal, addig is, a tovább mögött elrejtettem a végeredményt pontosan megmutató táblát. Köszönöm a sok szavazatot, nemsokára pedig megint lesz mire, ígérem.

862 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Nekem is a Született feleségek kaszája fáj legjoBBan! ;)

    Köszönjük, Tibi, és én, személy szerint nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a következő, amit ilyen rejtélyesen beharangoztál. :)

  2. Nekem a Chuck a legfájóbb és mindig az is marad:'(
    Ettől csak a PPL kasza fájt volna jobban,de lehet,hogy még az se:(

  3. Hát az biztos hogy fájt a szüli-feli kasza de nekem az One tree Hill kasza fájt legjobban. :( kevesen szavaztak rá..kár :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here