Főoldal Hírek A kritikusok kiosztották díjaikat

A kritikusok kiosztották díjaikat

0
Oszd meg!

Már az amerikai tévés kritikusoknak is van saját díjátadójuk, ami a “Critics Choice Awards“. A tegnapi nap folyamán a Los Angelesi Beverly Hilton Hotelben ki is osztották a 2012-es díjakat. A kritikusok szerint a legjobb dráma sorozat a Homeland, főszereplők közül Claire Danes (Homeland) és Bryan Cranston (Breaking Bad) kapott díjat, a legjobb mellékszereplő egy drámában kategória nyertesei Christina Hendricks (Mad Men) és Giancarlo Esposito (Breaking Bad). Díjazták a legjobb vendégszereplőt is, aki a Southlandben játszó Lucy Liu lett.

A legjobb vígjátéksorozatnak a Communityt választották a kritikusok, a nő főszereplő egy vígjátékban kategóriánál pedig holtversenyben első lett Zooey Deschanel (New Girl) és Amy Poehler (Parks and Recreation). A Modern Family két sztárja, Ty Burrell és Julie Bowen lett a legjobb mellékszereplő egy komédiában. Díjazták még Paul Rudd vendégszereplését is, amit a Parks and Recreation című sorozatban követett el.

A díjátadó gála nagy nyertesei ismét a kábelcsatornák lettek, hiszen a húsz kategóriából tizenkettőt vittek, és egy drámai kategóriában sem sikerült nyernie országos csatornán futó sorozatnak, amit nem is értek, hiszen jelölve volt a Revenge is, mint legjobb drámai sorozat. Akárhogy is, gratulálunk a díjazottaknak, a többi kategória nyertesei itt megtekinthetőek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here