Főoldal Érdekességek Érdekességek In Memoriam: Jönnek az elődöntők!

In Memoriam: Jönnek az elődöntők!

3
Oszd meg!

Rohamosan teltek a napok, a kezdeti tizenhat sorozatból pedig már csak négy maradt versenyben, így tehát kezdetét veheti az elődöntők folyamata – a cél pedig a döntőbe kerülés. Ahogy mondtam, négy széria maradt, közöttük pedig három igazi klasszikus és sok részt megért sorozat illetve az egyetlen talpon maradt újonc. Az összes delegált jelentős fölénnyel jutott el idáig – habár az OTH vs. Ringer csata egy ideig kétséges volt, – azonban most minden eddiginél keményebb ellenféllel találják szembe magukat a rajongók.

Fogalmam sem volt arról, hogyan párosítsam össze a négy sorozatot a két elődöntőre, ezért sorsoltam, és ennek eredményeképpen így következnek majd az összecsapások:

  • Június 15: House MD vs. The Secret Circle
  • Június 16: Desperate Housewives vs. One Tree Hill
  • Június 17: A döntő

Ez lenne hát a menetrend, jómagam pedig kíváncsian várom, hogy a hátramaradt négy sorozatból melyik az, amelyiknek a hiányát a legjobban fájlaljátok. Született Feleségek, Tuti Gimi, Doktor House és TSC rajongók tehát készüljetek, mert csak egy maradhat … fent a rostán.

428 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

  1. Huhúúúúú de nehéz helyzetbe hoztál tibi..hogy válasszak a tuti gimi és a született feleségek között??huuu nagyon nehéz lesz.mind2t imádtam..

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here