Twilight: Íme, így fest Renesmee

  0
  Oszd meg!

  Az Entertainment Weekley megmutatta a rajongóknak azt, amire már régóta kíváncsiak voltak, nevezetesen azt, hogyan fog kinézni Edward és Bella félig vámpír, félig ember gyermeke az Alkonyat-széria lezáró, ötödik epizódjában. Mackenzie Floy rendkívül aranyos és szép kislány, de jómagam a könyv olvasása közben nem így képzeltem el a karaktert. És ti?

  Ami az utolsó Alkonyat filmet illeti, azt hiszem ez lesz a legbetegebb és egyben talán legizgalmasabb rész. A cselekménnyel kapcsolatban már előre röhögök azon, hogy itt is egy órán át készülnek a csatára, amit elintéznek öt percben és két nézésben Bella és a Voulturi között, de adja a sors, hogy ne legyen igazam. Külön poén lesz majd az is, ahogy Jacob beleszeret a kislányba, avagy belé vésődik … ekkora zagyvaságot.

  Jómagam végig olvastam a Twilight könyveket, viszonylag tetszettek is, a film változatok viszont nem igazán nyerték el a tetszésem, szóval én nem igazán várom 2012 Novemberét, ellenben abban biztos vagyok, hogy sokan tülkön űlve várjátok a premiert. Nektek pedig íme, tíz friss és ropogós fotó az EW jóvoltából!

  alkonyat_uj_001 alkonyat_uj_002 alkonyat_uj_003 alkonyat_uj_004 alkonyat_uj_005 alkonyat_uj_006 alkonyat_uj_007 alkonyat_uj_008 alkonyat_uj_009 alkonyat_uj_010

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here