Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Magyarország Szépségkirálynőket választott

Magyarország Szépségkirálynőket választott

7
Oszd meg!

Tegnap este a tv2 műsorán szépségkirálynőket választott Magyarország és a szakmai zsűri. Utóbbi soraiban helyet foglalt például a közvélemény egyik “jót röhögök rajtad” idiótája, Kasza Tibor (Crystal) is, akit szerintem semmi sem ment meg attól, hogy a The Voice mestere legyen. De térjünk is a tárgyra. Új formátumot próbált ki a tv2, hiszen évek óta most először sikerült egy élő adást lezavarniuk bő két óra alatt, reklámokkal együtt. Talán röhejesnek hangzik ez a megállapítás, de gratulálok a tv2nek, amiért rálépett a haladás útjára – elég volt már a több, mint három órás monstrum műsoridőkből az élő showk esetében!

A tegnap este legnagyobb botrányát egy nemzetközi sztár fellépő produkálta, megjelent ugyanis Alexandra Stan, aki felháborítóan playbeckelve tátogta el két sikerdalát. A fellépése annyira rosszul sikerült, Alexandra úgy mozgott, mintha részeg lenne, az arcára rá volt írva, hogy mennyire nem akar itt lenni, a playback pedig olyan szörnyen sikerült, ami talán elfeledteti Britney Spears ominózus budapesti koncertjét – tudjátok, amikor még a “Helló Budapest” is felvételről ment. Az este folyamán több énekes produkció volt, Kasza Tibor majd megfulladva énekelt a színpadon, miközben a tizenkét szépségkirálynő jelölt mellette vonaglott, de kijutott a jóból Bereczki Zoltánnak is, aki a fürdőruhás és a fehérneműs felvonulás alatt énekelt az alig öltözött döntősök előtt. Radics Gigi is a színpadon állhatott, két korábbi, a Megasztárban már hallott dalát énekelte el élőben.

Ami a királynő jelölteket illeti, remélem nem néztek hülyének ha azt mondom, hogy Radics Gigi volt a legszebb, aki a színpadon állt, legszívesebben az ő fejére tettem volna a koronát. A tizenkét döntős között volt minden, többek között egy lófejű lány, akit meg is koronáztak, na meg egy csomó anorexiás zombi, akik már évek óta nem ettek. A tisztesség kedvéért íme, a nyertesek: Miss World Hungary – Cserháti Tamara; Miss Universe Hungary – Konkoly Ágnes; Miss Earth Hungary – Kocsis Alexandra; Miss Intercontinental – Bencsik Emerencia. A tv2 szerint ők Magyarország legszebb lányai, de ha kilépek az utcára sokkal különb és egészséges nőket látok sétálni, de hát, egy szépségverseny sosem a természetes szépség megtalálásáról szólt, mert csak egy a lényeg. Legyen olyan sovány, hogy “elfújja a szél“, mosolyogjon úgy, mintha nem is tudná mi az, hogy szomorúság, és legyen benne sok olyan bla-bla, amiről beszéltek a műsor folyamán.

Ami a műsorvezetők munkáját illeti, nagyon nem voltak a helyzet magaslatán. Till Attila szerint Alexandra Stan a maga huszonkét évével öregebb, mint a versenyző lányok, Tatár Csilla pedig hiába volt túlpörögve, ha olyan hülyeségeket kérdezett a lányoktól, mint hogy mit változtattak volna a felkészülésen, nem-e kellett volna kevesebbet enniük… A tv2-höz képest nem volt rossz a műsor, de emlékszem, mikor még az RTL Klubbon futott, akkor sokkal érdekesebbre csinálták, például a kisfilmek is sokkal kreatívabbak voltak, a “foglaljuk el a trónt” összeállításról nem is beszélve. Amúgy, én szívesen néznék már végre egy Mr. Magyarországot is, de gondolom erre nem fog sor kerülni. Emelje fel a kezét az, aki kíváncsi lenne Magyarország legszebb srácaira :)

1821 <- Az összes oldalletöltés 3 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. Megint teljesen az ellentettje az én véleményem a tiédnek (kivétel az Alexandra Stan-es részt). Szerintem idén is, (ahogy tavaly Szunai Linda) természetes szépség vitte a díjat, aki mégcsak nem is tökéletes (a szemei kicsit furán állnak, az egyik mindha kisebb lenne), de mégis elképesztően kedves arca van és kellemes kisugárzása. Csak ennek a Miss Earth Hungary-nek van agyonszolizott, s ezzel rusnya arcbőre, meg számomra unszimoatikus látványa. A harmadik viszont talán még helyesabb, mint az első. És amint látod, egyik sem szőke cicababa.
  Az meg tényleg meglepett, hogy a csúnyácska Gigit tartod a legszebbnek közülük.

  • Szerintem Gigi nagyon szép, de hát, ízlések és pofonok. A szépség pont ilyen, mindenki mást talál szépnek – én őket pedig nem nagyon.

   Suxel:< ˛/strong> Köszi a linket, még időben javítottam :)

 2. Én nem néztem tegnap a tv-ben, ma keresgéltem rájuk a neten kik is a nyertesek, mit tom én melyik igazán szép, meg melyik nem, mert több képet is láttam róluk, van amelyiken tetszett és van amelyiken nem az illető, tegnap kellett volna hozzá látnom a tvben, de annyira bevallom nem izgatott. Nekem a tavalyi Szunai Linda egy cseppet sem tetszett, aki viszont tavaly nagyon bejött és nálam ott volt az a Weisz Fanni. Ő nálam bomba volt nagyon, fű ember!

 3. Én teljesen egyet értek veled, minden szó igaz amit leírál. A lányok mind egyformák voltak egyedült talán a szőke csajszi volt más de az is csak azért, mert ő volt az egydüli szőke.
  A három győztes lányból az első kettőre még csak-csak rálehet mondani, hogy szépek, de Miss Earth Hungary egyáltalán nem szép, talán azért látom a másik kettőt szépnek. :)))
  A fiúkat pedig én is megnézném!:):)

 4. A Miss Earth eszméletlen ronda.Az első 2 még úgy ahogy elmegy, de tényleg az utcán sokkal szebbek szembe jönnek velem!!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here