Főoldal Érdekességek Bulvár Amanda Bynes rács mögött?

Amanda Bynes rács mögött?

3
Oszd meg!

Az egykori tini idol, Amanda Bynes mostanság nem a munkája, hanem az ittas vezetés miatt szerepel az amerikai médiában. A színésznőt Április 6-án tartóztatták le, amikor a vádirat szerint ittasan és bedrogozva vezetett. Amikor a hatósági személy arra kérte, hogy elvégezzenek rajta egy drogtesztet, azt Bynes megtagadta. Korábban is voltak már Amandának zűrösebb ügyei, akkor hivatalos panaszt tett ellene egy autó tulajdonos, akinek behorpasztotta a sárvédőjét, majd elhajtott. Az ügyekben a színésznő továbbra is ártatlannak tartja magát, twitteren pedig így csiripelt róla:

Hey, @BarackObama … én nem iszom. Kérlek, rúgd ki a zsarut, aki letartóztatott engem. Nem ütöttem meg, nem futottam el. Vége“.

Idővel eldől, mi lesz Amanda sorsa, jómagam sajnálom, hogy ilyen helyzetbe került, mert egy kivételes tehetségű színésznőnek tartom. A viselkedése a karrierjén is meglátszik, két éve, a Könnyű nőcske (Easy A) óta nem szerepelt egy filmben sem. Kár érte.

3 Hozzászólások

    • Hát, saccperkábé igen. Visszaemlékezve Lindsay és Amanda korai filmjeire, mindettejükért nagy kár, én tényleg szerettem azokat a filmeket, amikben szerepeltek (Micsoda srác, ez a lány vagy Kicsi kocsi tele a tank…)

  1. ahogy elolvastam ezt a hírt én is azt mondtam “kár érte” sose fogom megérteni miért teszik így tönkre az életüket…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here