Ki nyerje a Csillag Születiket?

5

Holnap véget ér a Csillag Születik is, a fináléra pedig három produkció maradt: az opera énekléssel idáig menetelő, a nyugdíjasok legnagyobb favoritjának számító Mészáros János Elek, a nagy hangú, néhol ordítva éneklő Szirota Dzsennifer valamint a poénos megoldásokkal teletűzdelt táncproduktumaikról ismert Quantum XXL formáció. Közülük kerül ki tehát a CSISZ legújabb évadjának nyertese.

Ami a korábbi győzteseket illeti, közülük csak Tabáni István tudta kamatoztatni az itt megszerzett ismertségét, László Attila és Utasi Árpád karrierje mondhatni a véka feneke alatt, éppen ezért talán nem is olyan fontos az, ki nyeri a műsort. Hiszen, aki jó és értékelhető produkciókat tud nyújtani a Csillag Születik után is, az fent marad, vagy így, vagy úgy.

Holnap este viszont győztest hirdet a műsor, aki kap egy rakat ajándékot is, tehát, ha másért nem is, de emiatt mindenképp megéri megnyerni a tehetségkutató műsort. Ti a három finalista közül kinek drukkoltok? Személy szerint nekem mindegy, csak Elek ne nyerjen, mert nem túl szimpatikus a figura, plusz az én kedvencem, Juhász Marci volt, aki sajnos már kiesett. És mielőtt elfelejteném: holnap este élő blog lesz a fináléról, ha gondoljátok, tartsatok majd velem!

Kinek drukkolsz a Csillag Születikben?

 • Quantum XXL (53%, 47 Votes)
 • Szirota Dzsennifer (35%, 31 Votes)
 • Mészáros János Elek (12%, 10 Votes)

Total Voters: 88

Loading ... Loading ...

 

567 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.5 hozzászólás

 1. Én pedig csak remélni tudom, hogy Elek fog nyerni. Itt az ideje végre a fiataloknak megérteniük, hogy az igazi zene nem a Selena Gomez-féle tingli-tangli, és egyet kell értenem Puzsér Róberttel is, aki látszólag nagyon harcol a tucatzene ellen.
  Amúgy én is nagyon sajnálom Juhász Marcit, nagyon bírtam az egyszerűségét és a produkcióit :(

  • Ez tiszta sor, a zeneiség tényleg nem csak a pop dalokról szól, ugyanúgy értékelni kell a komolyzenét is, ez alap. Nekem magával Elekkel van problémám, mert nem szimpatikus a pasi, de a műfajjal, mint opera, ki vagyok békülve :)

   Valerin: Én sem kedveltem Jennifert, amíg ezt meg nem hallottam: http://www.youtube.com/watch?v=gKnTFWEFFBQ
   Itt valami csodálatos volt a csaj!

   Zsoltiss:˛ Úgy látom ezzel nem vagyok egyedül, idén engem sem ragadott magával a Csillag Születik, sokkal jobban lelkesedtem a Megasztár miatt :D

 2. Én azt mondom, ha nem Szirota nyer, akkor már örülni fogok. Az énekesek próbáljanak szerencsét a Megasztárban és az X-faktorban, ezt az egy műsort hagyják már meg más produkcióknak! Nagyon szeretném, ha a Quantum nyerne, megérdemelnék, amennyi energiát belefektettek. Csak akkor a kocsival, meg a kétszemélyes utazással is kezdeni kell valamit.:) Szóval hajrá Quantum!:)

 3. zsoltiss on

  Szirota Jennifer nagyon unszimpatikus, ugyanúgy, mint János Elek. Pedig az operát szeretem. Jánosnak nagyon jó a hangja, de maga az ember nem alkalmas opera karrierre. Így tehát a Quantum XXL lehetne a győztes, de ha nem ők lesznek, akkor sem dőlök a kardomba… Nálam ez az egész Csillag születik nem érte el azt a hatást, amit el kellett volna érnie. Rövid, unalmas és szürke volt az egész.

Leave A Reply