Cristofel – Kubai ritmus

  8
  Oszd meg!

  Újabb vírus-videó szabadult el az interneten, hiszen alig négy nap alatt már nyolcszázezren látták a Való Világból megismert Cristofel debütáló videoklippjét, a Kubai Ritmust. A “dal”ról nem hiszem, hogy túl sokat kellene mondanom, hiszen zeneileg értékelhetetlen, sem a reality szereplő hangja, sem a dalszöveg nem ér fel arra a szintre, hogy több mondatban értékelni kellene annak a milyenségét. Csak a poén kedvéért, a botrányhős véleménye a daláról:

  “Egy hónapja készülök ezzel a meglepetéssel, remélem, nagyot szól majd. A zeném nem lopott, hanem teljesen a miénk, VV Leonidasz szerezte egy haverjával. Laza, nyárias diszkózenei alapokra dalolok a csajozásról. Szerintem szép hangom van, jól énekelek, biztos sokan lesznek, akik ezen jól meg is lepődnek majd”

  Valahol szomorú az, hogy ma már szinte mindenkinek lehet videoklippje, és a jöttment reality-suttyók is a zenei iparban próbálnak elhelyezkedni. Mindazonáltal engem nem hat meg annyira a téma, mert elfogadom ezt annak, ami: nagy poén, Cristofel pedig egy olyan szereplője a hazai bulvár média aljának, ami szerintem a legtöbb embernek heveny röhögőgörcsöt okoz. Idénymunkás ez a srác is, aki addig üti a vasat, amíg meleg. Belőle azonban kinézem, hogy hasonló karrier lehet az övé, mint amit Kiszel Tünde birtokol: az ország bohóca lehet. Most, hogy Győzike és Alekosz már visszavonult, amúgy sem volt Tüncikének méltó párja…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here