Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Megasztár 6 – A finálé: Élő Blog!

Megasztár 6 – A finálé: Élő Blog!

1
Oszd meg!

Ma véget ér a legújabb cirkusz, amit a tv2 Megasztárnak nevezett el. Ebben az évadban voltak a leggyengébb hangok és a legfurcsább ötletek, megvalósítások. A zsűrit ugyan lecserélték, de az idegesítő dolgokat nem, mint a három órás adásidő. Az idei reklám törvény változások értelmében egyre pofátlanabbul nyomták a képünkbe a fizetett hirdetéseket, műsor közben, “csak egy fél percre” tartottak fel minket nem egyszer sampon hirdetéssel, de a kisfilmek tele voltak Telenor eszközökkel, és volt olyan is, hogy a fél képernyőt elfoglalta az a “Zab-Álom” keksz, amit éppen Talán Attila majszolgatott. Persze minden kisebb és nagyobb baki ellenére személy szerint ezt az évadot is szívesen néztem és fix pontja volt a hétvégéimnek, a hozzászólási kedvetekből ítélve pedig ti is szívesen néztétek, és azt hiszem, ez a legfontosabb.

Elérkezett tehát a Finálé, ahová a két legtehetségesebb énekes, Szakos Andrea és Radics Gigi került be. A tv2 nagyon jó showt akar nyújtani nekünk duettet fognak énekelni a finalistákkal az eddigi győztesek is, Gigivel dalol majd Tolvai Renáta és Király Viktor, Andival pedig Tóth Veronika és Caramel. A harmadik széria nyertese, Ruzsa Magdolna is jelen lesz. Valamint, a legnagyobb szenzáció az, hogy érkezik a műsorba az amerikai rapper, Flo-Rida, akivel duettet énekelhetnek majd a lányok. Minden bizonnyal remek műsorra készülhetünk, aminek a végén pedig eldőlhet, melyik tehetséges lány nyeri el a 2012 Megasztárja címet. Nemsokára indulunk, a műsor végééig pedig folyamatos lesz az Élő-Blog, ahová természetesen várom a ti véleményetek is. Csapjunk a lovak közé!

 • 21:25 – Kezdődik a műsor, indul a Finálé. “És ami még nem volt a magyar zenei tehetségkutatók körében” … elkezdték promózni Flo Ridát. Csak engem nem izgatott fel a pasi jelenléte? Kár, hogy Demi Lovato nem ért rá :D
 • 21:26 – Flo-Rida slágerével nyitják az adást a kiesett énekesek, jó őket újra itt látni. És megjelent Flo Rida, jesszus, de unszimpatikus ez a pasi.
 • 21:27 – A rapper vajon mit gondolhat a magyar Megasztárról? Mármint, a mi döntőseink egy “American Idol” válógatón is nehezen jutnának túl. Ez a lézertechnika mellesleg nem rossz, de ha messziről mutatják kicsit zavaró. Gigi frazírjai most különösen tetszenek.
 • 21:29 – Csak most látom, felvételről nyomatták a dalt. Jézusom, hogy ez mennyire illúzió romboló – vagy csak nekem?
 • 21:30 – “Megkezdődött a mai utolsó megmérettetés, a finálé” – Megérkezett a két műsorvezető is, hófehérben, akárcsak a két finalista. Claudia gyönyörű, mint mindig.
 • 21:32 – “A színpadon a Megasztár zsűrije” – szegény Mariannt le kellett segíteni a lépcsőn, Bocsitól ez nagyon cuki volt.
 • 21:35 – A színpadon Szakos Andrea. “Esélyt kaptam arra, hogy tulajdonképpen változtassak az egész életemen. Most minden erőmmel azon vagyok, hogy az emberek lássák azt, ez a lány tud küzdeni, és minden megvan benne ahhoz, hogy Megasztár lehessen” – vajon írják nekik a szöveget, vagy ezt ő találta ki magának?
 • 21:37 – Andi utolsó szóló produkciója volt ez, kár, hogy nem áll jól neki a dal, nem nagyon tetszett most nekem, annak ellenére, hogy kevés volt benne a hiba, és tényleg mindent megtett azért, hogy mindenkinek tetsszen. Csak nekem “nem jött át” – ahogy mondotta anno Pély Barna.  Mellesleg, miért kell mindig a pasiját vagy az anyját mutatnia a kamerának?
 • 21:42 – “Szép lassan a technika mögé egy olyan kifejező erő érett meg, amivel azt gondolom, csak egy előadóművész rendelkezhet. Azt gondolom te szép lassan azzá válsz az orrunk előtt” – ha még Bereczki Zoltán is mélyre nyal, akkor mindenkitől az várható.
 • 21:44 – “Ma hosszú út végére az egykoron Endrefalváról elindult tinilány” – színpadra léphet végre valahára Radics Gigi. “Mikor bejutottam a tizenkettőbe, az számomra hihetetlen volt. Nem tudtam meddig leszek itthonról távol, de valahol tudtam, hogy hosszú útra indulok. Pár hét alatt megfordult velem a világ, rengeteget kaptam a Megasztártól. Érzem, a nézők szeretetét” – mert tényleg szeretünk, Gigi.
 • 21:47 – Celine Diont még nem énekelt, ennek is eljött az ideje, a Titanic főcímdalával színpadra léphetett Endrefalva büszkesége, Radics Gigi. Akárhogy is nézem, ez lemez minőség, nekem tetszik. Ahhoz képest pedig, hogy nem tud angolul, tök jó a kiejtése. Nem ez volt Gigi legjobb produkciója, de hozta a kötelezőt.
 • 21:51 – “Ez egy olyan dal, amit nagyon nehéz úgy előadni, hogy ne legyen giccses. Te döntöd el, amikor előadod, hogy giccsé válik, vagy a szívedig hatol. Te az utóbbit tetted, Hajrá Gigi” – Bocskor Gábor és mindenki agyon dícséri a lányt, Tomi szerint még Celine Diontól is jobb, mert nem modoros. Gigi tényleg jó, de azért ezek a kijelentések, mint korábban az, hogy jobb lenne, mint Beyoncé. Hülyeség.
 • 21:53 – Fantomképeket mutattak, 37.5% vs. 62.5%, azaz valaki elhúzott. Szerintem Gigi fogja nyerni, de Andi sem lepne meg. A reklám után érkezik Tolvai Renáta, Tóth Veronika, Flo Rida és a két finalista.
 • 21:56 – Megvolt az első “The Voice” reklám a tv2n!
 • 22:03 – Renáta és Andrea együtt? Jó ötlet, mert mindkettejüket átalakították a válogatásuk után azért, hogy az élő műsorba betegyék őket. “Mivel ez a te versenyed, ezért azt úgy kéne, hogy a legnagyobb énekléseket te csináld, mutasd meg mit tudsz, igazán” – nahát, ez kedves volt Renitől, akit egykor “Gonosz Manó“-ként aposztrofáltam a blogon…
 • 22:07 – Na végre, ezt az Andreát ismertem meg a műsor alatt, energikus volt, egy igazi harcos, és végre megtanult duettezni, és nem próbálta meg leénekelni a partnerét. Ami Renit illeti, ő is tetszett, tök jól megcsinálták a haját is, és ez a plusz tíz-tizenöt kiló is tök jól áll neki, végre, egy hús vér nő a képernyőn! Bejött ez a duett :)
 • 22:10 – “Így kell belemenni a zenébe, élvezni egy döntőt, egy téthelyzetet amikor a nyomás van rajtad, és élvezni, hogy énekelhetsz” – Bereczki ismét dícsért, Renit is éltették az alázata miatt, amiben tényleg toppon volt. Szegény lány amúgy nagyon megizzadt, Andin meg egy verejték-csepp sincs. “Kettőtök szinkronitása olyan tökéletesen sikerült, hogy hihetetlen. Nem is tudom hogyan sikerült megcsinálnotok” – ezen sorok után Bocskor megkérdezte a lányoktól, szex közben melyikük irányít…
 • 22:16 – Nahát, nem csak Andrea, hanem Tóth Veronika is megtanult jól duettezni, mert meg sem próbálta leénekelni a Gigit. A New York, New York duett pedig nagyon tetszett :)
 • 22:21 – Újabb állás, valaki nagyon elhúzott 67.5 százalékkal.
 • 22:23 – “Aki megnyeri a versenyt, az rengeteg, fantasztikus, és csodálatos nyereményeket vihet haza” – Jajj Claudia, annyira unom már, hogy adásonként vagy háromszor benyomjátok ezt a klippet…
 • 22:24 – Csak a mostani reklám után érkezik Flo Rida (érdekel valakit?) valamint Caramel és gondolom Király Viktor is. Most végig nézem a reklámokat, megint látni akarom a The Voice reklámot :)
 • 22:30 – “Átírta a tehetségkutatók történetét: The Voice – Csak a hang számít” – érkezik tehát a The Voice Magyarországra. Alleluja!
 • 22:32 – Flo Rida ismét a színpadon, természetesen nem élőben nyomatják, hanem felvételről. Ennyi volt az agyon reklámozott Flo Rida eljövetel?
 • 22:37 – Tiszavasvárit kapcsolják, úgy tűnik nagyon bulis a hangulat, és nem lesz aranyszínű Andi szobor a városban – na bumm.
 • 22:41 – “Érezni az éneklésében az életutat, amit bejárt. A hangja fantasztikus. Látom benne a mélységet, nem csak szenvedélyből, hanem szenvedésből is táplálkoznak az érzései. Látszik, hogy van benne mögöttes tartalom” – Caramel őszinte véleményét olvashattátok Szakos Andreáról.
 • 22:43 – Nem vagyok oda a “What A Wonderfould Word” c. dalért, ezt pedig kettejük előadása sem változtatta meg, mindannak ellenére, hogy mindent beleaadtak azért, hogy jó legyen.
 • 22:46 – “Egészen rendkívüli volt, nagyon szép hajlítások voltak. Andi, elhittem, hogy te elhiszed, hogy ez egy gyönyörű világ” – Tamás megint dícsért, Mariann pedig azt fájlalja, hogy a műsor végén a zsűri négy tagja nem énekelhet együtt. Ezt én is sajnálom.
 • 22:47 – A harmadik szavazás állás megmutatása: 67.8 százalékkal valamelyik lány nagyon elhúzott. És most nyereményeket mutatnak, mint mindig.
 • 22:49 – A reklám után jön a Gigi és Király Viktor duett, ami után pedig mind az öt eddigi nyertes fellép majd.
 • 22:56 – Jajj, de utálom ezeket a kapcsolásokat, most éppen Gigi szurkolóit kapcsolták, de minek? Csak időhúzás!
 • 22:58 – “Nagyon jól énekel, ezért tök könnyű volt a próba, pikk-pakk össze lehetett hozni a dalt. Szorgalmas lány tudja mi van előtte, és mit akar elérni, amiért meg tesz mindent. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy neki helye van a zenei világban, helye kell, hogy legyen, mert Gigiben benne él a zene” – ezt elég szépen megfogalmazta a magyarul még mindig hebegő-habogó Király Viktor.
 • 23:01 I Believe I Can Fly? De szeretem ezt a dalt! Játsszunk el a gondolattal, ha Gigi bejut a Megasztár 4-be, ahová anno jelentkezett, akkor tuti nem Viktor nyeri meg a versenyt … hihi :) Amúgy, tök jól éneklik a dalt, de Viktor némely frazírjától kiver a víz, ennek ellenére azt hiszem ez a kedvenc duettem erről az estéről. És nektek?
 • 23:04 – Próbáltam valami értelmeset idézni a zsűri szavaiból, akik amikor éppen nem Gigit dícsérték, akkor Viktort szidták virágnyelven, leginkább Mariann. Tamásnak meg az nem tetszett, hogy szerinte Viktor dominánsabban énekelt, hiányzott belőle az alázat – nekem nem tűnt fel.
 • 23:06 – Claudia megkérdezte, mi lesz, ha Gigi megnyeri: “Szerintem ezek után kell egy jó menedzser, aki szerintem az apukám lesz. Énekelni fogok” – ez nem volt egy túl kellemes és aranyos válasz, Andi jobban megoldotta.
 • 23:11 – Színpadon a Mega-család, egy csomó korábbi döntős, annyira jó együtt látni őket a képernyőn – a faelvezető kisiflm pedig nagyon de nagyon profin lett megvágva. Hehe, és kapott Mujahud Zoli is egy szóló sort. Jajj, Bartók Esztike! Lakatos Yvette! Széles Izabella! Oh, mennyi régi kedvenc.Amúgy, volt egy csomó Megás, akit nem ismertem fel, nektek mindenkit sikerült névre beazonosítani?
 • 23:13 – Jézusom, már megint a nyereményeket mutogatják…Reklám. Már csak egy óra, és vége. Alig várom!
 • 23:22 – “Az idei Megasztár legizgalmasabb fejezete jön – elkezdődött az utolsó rész” – mondotta Tilla. Ezek szerint nem lesz tök reklám? Ez hihetetlen!
 • 23:23 – Ismétlés a tudás anyja, megmutatják az összes mai éneklésüket pár másodpercben. Ciki, nem ciki, az én kedvencem a Gigi & Viktor duett volt.
 • 23:24 – Már megint azokat a rohadt nyereményeket mutogatják…
 • 23:27 – Hű, de profi volt a “párbajos” kisfilm, amit a tv2 kreált a lányok főszereplésével. Vérprofi, komolyan!
 • 23:28 – Esküdni mernék, hogy anno ezt a dalt énekelte a fináléban Tóth Vera és Oláh Ibolya … Kétségkívül remek zenei zárás volt ez a két döntőstől, mindketten megmutathatták, mire is képesek igazán. Fogalmam sincs, hogy ki a jobb, régen abszolút Gigi párti voltam, de Andrea hétről-hétre egyre meggyőzőbb lett. Nem tudnék nyertest választani, bárki is tarol este, büszke leszek rá.
 • 23:33 – “A pálya ott van mindkettőtök előtt, nincs vesztes ma. Ti már menjetek, és kápráztassátok el a világot és mindenkit. Énekeljetek, mert nagyon örülök, hogy végig nézhettem a fejlődéseteket” – értékelt Bereczki Zoltán, aki ma nagyon jó kedvében van.
 • 23:34 – “Végig az volt a feladatunk, hogy különbséget tegyünk valamilyen módon az énekesek között, és köztetek is. Andit is nagyon szeretem, szerintem te fejlődtél a legtöbbet, ez egy elképesztő dolog volt, amit te végig jártál. Hagy mondjam el, hogy a Gigi az egy zseni, fantasztikusan énekel. Ez szerintem a legjobb Megasztár ezidáig, és nagyon klassz párbaj volt” – Mester Tamástól nemvolt fer Andival szemben, hogy ennyire Gigi mellett kampányol, mert mint zsűritag, nem ártana egy kis pártatlanságot tanúsítania….
 • 23:36 – “Nem tudtam különbséget tenni, hogy melyik hang melyikőtöké, annyira egybefonódott. Ez a Megasztár tökéletes volt. Itt nagyon sok minden történt még rajtunk, és rajtatok kívül” – Mariann mondanivalójában nem éreztem az összhangot.
 • 23:37 – “Nagyon boldog vagyok, mert jól döntöttünk, hogy ti ketten álltok itt a döntőben. Nagy rajongója voltam a műsornak, de nagyon szkeptikus is. Nem ugyanaz, mint megérni valamire, mint elénekelni tizenkét ismert dalt. A Megasztár egy nagyon autentikus tehetségkutató műsor, itt tényleg a tehetségek jutnak oda, ahol vannak. Itt nincsenek automatikus hang javítások (audio tunes – a szerk), itt azt halljuk, ami van. Azt kívánom mindkettőtöknek, hogy döntsetek jól szerződéseket, menedzsereket, és zeneszerzőket illetően. Azt kívánom nektek, hogy mindez sikerüljön. Én meghajolok előttetek” – Bochkor Gábor is tövig benyalt, de okkal tette, tényleg jók voltak a lányok.
 • 23:40 – Még egy király összevágás, az eddigi győztesekről – csak szomorú, hogy szegény Viktorhoz és Renihez nem tudtak túl sok értelmes dolgot odaírni a címlapra – vagy csak én nem voltam elég figyelmes?
 • 23:45 – A szavazást lezárták, nemsokára kiderül a győztes. Ilyen se volt még, hogy én ne drukkoljak valakinek. Mert bármelyikük is nyer, én elégedett leszek.
 • 23:46 – Amúgy, szerintem Gigi lesz a nyertes, nehezen tudom elképzelni, hogy ez másképp alakuljon. Most összesítik a szavazatokat, Bereczki nagyon idegesen kíváncsi a végeredményre. Én is.
 • 23:48 – “Hölgyeim és uraim. Megvan, a végeredmény. Az év előadója, a Megasztár 2012-ben Radics Gigi” – üvölti Tilla és Claudia. Szerintem senki sem lepődött meg.
 • 23:49 – Örülök annak, hogy ő nyert. Végig ő volt a legnagyobb kedvencem, bár Andi nyerésének is örültem volna. Gratulálok, kedves Gigi, tizenöt évesen Megasztárt nyerni, nagyon szép teljesítmény. “Énekelj Gigi, kérlek, ne hagyd abba, legalább hetven évig” – egyet értünk, Claudia.
 • 23:51 One Moment In Time, a műsorvezetők búcsúznak, jön a győztesek dalával az eddigi öt nyertes. Gigikém, de szépen énekelsz, megérdemelted a díjadat,
 • 23:54 – Véget ért tehát a Megasztár hatodik szériája, a nyertes pedig Radics Gigi!

Nos, véget ért a Megasztár hatodik szériája, a tv2 tehetségkutató műsora pedig egy újabb győztest avatott. Gondolom senkit sem ért meglepetésként, hogy a legtöbb voksot Radics Gigi gyűjtötte be, akit a szavazatok arányában nem tudott megszorongatni Szakos Andrea. Ami pedig a finálét illeti, a tv2 büszke lehet magára, hiszen egy viszonylag profi műsort hoztak össze, mert elég jók voltak a fellépések, az összevágott videók pedig mindent vittek, akárcsak a látványvilág és azok a különleges technikai megoldások, amikkel egyedivé varázsolták a színpadot. Persze, sok volt az időhúzás, a zsűri feleslegessé vált a végére, és unalomig ismételték a nyereményeket, de mindennek ellenére emlékezetesen jó este volt ez a mai. Köszönöm, hogy velem tartottatok, ősszel pedig nem maradtok “The Voice – Magyarország Hangja” kritikák nélkül. Addig is, éltessük a Megasztár hatodik szériájának nyertesét, gratulálunk, Radics Gigi!

747 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

 1. A hozzászólások az előző oldalról:

  Eddig 14 komment érkezett
  RSS a bejegyzés kommentjeihez

  Ági
  2012. 05. 25. 21:13 | Válasz erre

  azt hiszem, megint lőttek a ma esti tanulásomnak :D az ember így tanuljon vizsgára? holnap meg Eurovízió plusz Csillag születik, ha megbukom, a tehetségkutatókra fogom :D
  Emily
  2012. 05. 25. 21:36 | Válasz erre

  Nem vagy egyedül, engem sem érdekel Flo Rida, Demi Lovato-nak én is jobban örültem volna :D
  Tibi
  2012. 05. 25. 21:42 | Válasz erre

  @Ági: He-he, most tényleg összejött minden, ezen a héten, zene van zene hátán :)

  @Emily: Nem is mondhatok mást, mint “Üdv a Klubban” :)
  Ági
  2012. 05. 25. 22:21 | Válasz erre

  Ma Bereczki Zoli elővette a nyalizós énjét… hát, érdekes tőle.
  Amúgy asszem kezdem unni az egészet már most. lehet, h mégis injább elmegyek tanulni?
  Tibi
  2012. 05. 25. 22:27 | Válasz erre

  @Ági: Most én is rettentően unatkozom, szerintem ez az élő-blogon is látszódik. A zsűri most már teljesen “felesleges”, csak az időt húzzák. A dalok szórakoztatnak, de túl sok a körítés – bár lezavarnák az egészet két óra alatt – és még majdnem annyi hátra van.

  Szerintem menj tanulni, max letöltöd holnap, vagy visszaolvasod innen, sztem az most fontosabb :)
  Ági
  2012. 05. 25. 22:31 | Válasz erre

  @Tibi: Amúgy Tolvai Reni és Szakos Andi duettje nagyon tetszett, de a többi produkció eddig olyan átlagos volt, semmi extra.
  amúgy láttam a wordpresses oldalad, és megjegyzem, nagyon jó lett, igen tetszik :D de elég nagy munkába fogtál, ha az összes bejegyzést át akarod költöztetni. viszont le a kalappal.
  tanulni sztem csak éjféltől kezdek, addig félfüllel hallgatom a tévét, követem a blogod és közben én is alakítgatok az enyémen. amúgy is csak éjjel tudok tanulni jól :)
  zsoltiss
  2012. 05. 25. 23:05 | Válasz erre

  Nekem nagyon nagyon tetszik a show, ez igazából az, a TV2-től megszokott gyönyörű képi megoldások, színpadképek, ruhák, színes, fergeteges az egész. Ezért szeretem ezt a csatornát. :) És szakmailag is profik, szóval nem csak giccs az egész, a kezdéskor, a Flo Rida fellépésénél is frenetikus lassítások voltak. Persze, felvételről volt, de akkor is. :) A második produkciója is felvétel volt, amiben nekem a csaj jobban tetszett, mint a “szupersztár” Flo Rida.

  Tolvai Reni nagyon tetszett, elég szép csajszi lett belőle! :P
  zsoltiss
  2012. 05. 25. 23:08 | Válasz erre

  Tibi, a Te képed is nagyon tetszik :D a háttérben a döntősök feketén-fehére, kivéve a két lányt. Nagyon jó! :)

  Várom az 5 finalista produkcióját!!
  zsoltiss
  2012. 05. 26. 0:02 | Válasz erre

  Örülök, hogy Gigi nyert! Nagyon tehetséges lány, nagy jövő előtt áll, és amilyen talpraesettnek tűnik, tuti, ki is használja!

  És ezzel a Megasztárnak is búcsút inthetünk, nagy valószínűséggel. Jön a The Voice – Magyarország hangja. Húú, de várom azt is :P :D
  Tibi
  2012. 05. 26. 0:07 | Válasz erre

  @Ági: A Tolvai Renis produkció tényleg nagyon jó volt, tele volt alázattal a lány Andi iránt, ilyen, egy igazi nyertes.
  WordPress: Köszi, igyekszem, hogy jó legyen – remélhetőleg találok egyszerű megoldást a költöztetésre :)

  @zsoltiss: Örülök, hogy tetszik a kép :) A videók amúgy nekem is nagyon bejöttek, leginkább az a sakkos a végén :) Ősszel pedig minden bizonnyal jön majd a hazai The Voice, remélem találnak még felfedezetlen tehetséges Magyarországon. Olyat, aki hajlandó a tv2re menni, és nem az RTL Klubra.
  zsoltiss
  2012. 05. 26. 0:11 | Válasz erre

  @Tibi: Na igen, az a sakkos videó mindent vitt!

  A The Voice-ba, úgy tudom, már valamelyest ismert zenészeket hívnak meg, ezért is ülnek háttal a zsűritagok… Én is remélem, hogy lesznek még jó hangok.
  Tibi
  2012. 05. 26. 0:15 | Válasz erre

  @zsoltiss: A magyar sajtó megírt mindent hülyeséget, sokan azt se tudják, mi fán terem a The Voice. A Kiskegyed szerint például Aguilera meg Adam Levine versenyez egymással, mint versenyző…

  A The Voice alapfelvetése az, hogy nem feltétlenül kezdő énekeseket gyűjtenek be, hanem olyanokat, akiknek csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy ismert és rajongott énekesek lehessenek. Mint most idén a Megasztárban, eljött a bukott énekesnő Adri, két elfelejtett fiú-banda énekese Bozont és Talán Attila vagy a két videoklippel rendelkező, de alig ismert Radics Gigi, aki végül megnyerte. Hála a Megasztár 6-nak, egy ideig mindegyik képben lesz, a kérdés az, hogy meddig.

  Kíváncsian várom a The Voice hazai verzióját, azt se bánnám, ha korábbi Megasztárosok jelentkeznének, mert nem mindenkinek jött össze az élet…
  Zsupo
  2012. 05. 26. 8:26 | Válasz erre

  Nagyon jó volt a döntő. Örülök hogy Gigi nyert végül. Mindketten nagyon jók voltak a zsűri ilyenkor nem szokott kritizálni csak dicséri a döntösők tehetségét. Florida nekem nagyon tetszett meghozta a hangulatot. A régi és az új Megasztárok prudukciója jó volt néhány név bocs ha valakit kihagyok Megasztár 6 döntösei, Hien, Fekete Dávid, Szelecki Dávid, Gusztos Bence, Patai Anna, Kökény Attila, Giorgio, Csonka Andreas, Széles Izabella, Baktai Anikó, Pflum Orsi, Mujahid Zoli, Gál Csaba, Seres fivérek, Szecsödi Karcsi, Varga Betti,Lakatos Ivett és még sokan mások de nem mutatak mindenkit annyira. Gigi megérdemelte a gyözelmet
  Emily
  2012. 05. 26. 9:07 | Válasz erre

  Várható volt, hogy ez lesz az eredmény, de én Andit jobban szerettem, szerintem sokkal jobb hangja van. Gigi fel van szerintem egy kicsit fújva, nem olyan nagy szám. El kell ismerni jó hangja van, de voltak nála sokkal tehetségesebb énekesek is a Megasztárban, nem csak a nyertesek körül.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here