Főoldal Hírek Holnap este Eurovíziós Dalfesztivál!

Holnap este Eurovíziós Dalfesztivál!

11
Oszd meg!

Hihetetlenül gyorsan teltek a hónapok, és bár jómagam még mindig nem örülök annak, hogy a Compact Disco képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, mindettől függetlenül a legjobbakat kívánom a srácoknak, hiszen mégiscsak Magyarország “nevében” énekelnek a versenyen. Az elődöntő holnap este, 21.00-tól az M1 műsorán, amiről természetesen élő-blog is lesz, tehát ha szeretnétek csatlakozni, bátran megtehetitek. Ami a Compact Disco esélyeit illeti, nem lehet egyértelműen megmondani azt, hogy tovább jutnak-e vagy sem, hiszen míg tavaly minden náció dícsérte Wolf Kati dalát, addig idén megoszlanak a vélemények a Sound of Our Hearts c. dalról. Vannak akik szerint fülbemászó a dal, és az énekes nem csak jóképű, de egyre jobban énekel, van olyan kritikus azonban, aki úgy vélekedik, hogy ez a dal nem az Eurovízióra való.

Holnap este minden eldől, a Compact Disco pedig úgy tűnik tizenötödikként lép majd a színpadra. Jómagam a többi döntős dalát direkt nem hallgattam meg, így majd az Élő-Blog is sokkal üdébb és eredetibb lehet úgy gondolom. Ami a menetrendet illeti, Kedden lesz az első elő döntő, Csütörtökön a második (erről nem lesz élő-blog), Szombaton pedig jön a végső döntő, a húsz továbbjutóval, az öt automatikus döntős országgal és a címvédő Azerbajdzsánnal – erről az eseményről pedig akkor is lesz Élő-Blog, ha a Compact Disco nem kerül be a Döntőbe. Jómagam amondó vagyok, hogy jobban örültem volna annak, ha Caramel jut el Bakuba, a Compact Disco továbbjutásában pedig erősen kételkedem, de mindennek ellenére drukkoljunk együtt a magyar indulónak, holnap este kilenckor találkozunk!

11 Hozzászólások

 1. Juhé, élő-blog! :D Tuti, itt leszek!
  Szerintem se a legjobb választása volt a Compact Disco Wolf Katinak és a másik zsűritagnak (a nevére sem emlékszem már), de azt nagyon remélem, hogy bejutnak a szombati döntőbe, mert irtó gáz és égő lenne, ha nem jutnánk tovább.
  Vááárom a holnapot!

 2. óóóóóóóóóóóóóó, lekéstem az elejét, csak a 16. osztrákoknál kapcsoltam be a tévét… De látom, az élő-blog is elmaradt… :(

 3. Én láttam, jók voltak a fiúk! Nyomtam egyet a finnekre, de a svéd csávóka se volt rossz. :) A Compact Disco után az a popós szám elég tré volt, ahogy a legelső előadó is. Borzalom, hogy kiket engednek színpadra…nagyon ciki.

 4. Nagyon sajnálom srácok, munka ügyben intézkedtem és lekéstem a buszt + valami baleset miatt is belassultunk, így nem értem időben haza, csak 23.00-ra estem be :s Jó lett volna élőben végigvinni, na de majd szombaton, mivel a héten már semmilyen ügyet nem kell intéznem.

  Nagyon sajnálom mégegyszer :(

 5. [zsoltiss](#12329094): Ahh, az úgy sok lenne, mert pénteken Megasztár finálé élő-blog, szombaton meg ugye a döntő, és egy ilyen élőzés levezetése nagyon fárasztó :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here